Most értem haza a Ferihegyről. Lucky-val (csigusz) körülnéztünk mi a helyzet. A pályánál a havat is hó borítja. Hideg van és csúszós minden. Inkább megyek tovább jégkorongozni.
Hi!Ezzel úgy vagyok mint a Mamám mikor dvd lejátszót kapott tőlünk!
- Mondja a Mama hogy ühümm nagyon szép,... szép de... őő mi ez?
so.. rmz 450 , dakar feeling?
jól néz ki, olyan suzukis...
Duurva!
1-2 esbe tudtam haladni szinte alapjáraton mert folyamatosan el akart indulni a segge, párszor meg tudtam fogni de vmikor meg kipödültem, már már kínba voltam mert a srác aki jött velem rx 125 -tel simán ott tudott volna hagyni... volt egy hely , tanyálás után, felkeltem és valahogy seggel megpöccintettem a motor oldalát aztán megint megpördült csak annyira csúszott. Gondoltam már rá hogy csinálok szöges gumit , mert vannak kopott régiek csak bele kellene hajtani a bütykökbe, haverék meg csinálták csak aztán a csavar fejek meg kicsiszolták a belsőgumit.
Te letottyasztottad a gumikat a havas mókára?
Valaki tudja , hogy drz-re milyen típusú első rajtszámtábla, takaró kell.
Láttam egy pár darabot a neten, de azokat az rmz-hez árulják, az jó lenne nekem?
Levettem a hátsó ledes sárvédőívet most a lámpát is száműzném.
feleslegesnek tartom(-1kg )
Most értem haza a Ferihegyről. Lucky-val (csigusz) körülnéztünk mi a helyzet. A pályánál a havat is hó borítja. Hideg van és csúszós minden. Inkább megyek tovább jégkorongozni.
Pápá
De biztos lehet máshol is venni, majd többiek is írnak
Tudtok olyan oldalt ahol lehet DRZ400S-idomokat rendelni? 2002-es.
- Mondja a Mama hogy ühümm nagyon szép,... szép de... őő mi ez?
so.. rmz 450 , dakar feeling?
jól néz ki, olyan suzukis...
1-2 esbe tudtam haladni szinte alapjáraton mert folyamatosan el akart indulni a segge, párszor meg tudtam fogni de vmikor meg kipödültem, már már kínba voltam mert a srác aki jött velem rx 125 -tel simán ott tudott volna hagyni... volt egy hely , tanyálás után, felkeltem és valahogy seggel megpöccintettem a motor oldalát aztán megint megpördült csak annyira csúszott. Gondoltam már rá hogy csinálok szöges gumit , mert vannak kopott régiek csak bele kellene hajtani a bütykökbe, haverék meg csinálták csak aztán a csavar fejek meg kicsiszolták a belsőgumit.
Te letottyasztottad a gumikat a havas mókára?
Valaki tudja , hogy drz-re milyen típusú első rajtszámtábla, takaró kell.
Láttam egy pár darabot a neten, de azokat az rmz-hez árulják, az jó lenne nekem?
Levettem a hátsó ledes sárvédőívet most a lámpát is száműzném.
feleslegesnek tartom(-1kg )
Ha kell valakinek!