Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a hátsó ledes sárvédő ívért mennyit kérsz
elöl-hátul 20as átmérö,auner katalógus szerint
ezek nem mind S idomok nem tudom E hátsó sárvédö jó e S re
milyen drzéd van
Tudja valaki fejből a Drz S első - hátsó tengelyátmérőjét?
HaliHÓ!

Most értem haza a Ferihegyről. Lucky-val (csigusz) körülnéztünk mi a helyzet. A pályánál a havat is hó borítja. Hideg van és csúszós minden. Inkább megyek tovább jégkorongozni.

Pápá
link

De biztos lehet máshol is venni, majd többiek is írnak
Helo.
Tudtok olyan oldalt ahol lehet DRZ400S-idomokat rendelni? 2002-es.
Na akkor szólok a Sándor kolégáknak,hogy előbb hozzák a meleget !
Ha elment a hó
Helles mikorra tervezed a pincebulit a motoros kolégáknak? Bevallom én már nagyon várom!
Hi!Ezzel úgy vagyok mint a Mamám mikor dvd lejátszót kapott tőlünk!
- Mondja a Mama hogy ühümm nagyon szép,... szép de... őő mi ez?
so.. rmz 450 , dakar feeling?
jól néz ki, olyan suzukis...
Duurva!
1-2 esbe tudtam haladni szinte alapjáraton mert folyamatosan el akart indulni a segge, párszor meg tudtam fogni de vmikor meg kipödültem, már már kínba voltam mert a srác aki jött velem rx 125 -tel simán ott tudott volna hagyni... volt egy hely , tanyálás után, felkeltem és valahogy seggel megpöccintettem a motor oldalát aztán megint megpördült csak annyira csúszott. Gondoltam már rá hogy csinálok szöges gumit , mert vannak kopott régiek csak bele kellene hajtani a bütykökbe, haverék meg csinálták csak aztán a csavar fejek meg kicsiszolták a belsőgumit.
Te letottyasztottad a gumikat a havas mókára?
Helló! Nekem eltört az első lámpa műanyagja úgyhogy, ha eladod és jó állapotban van engem érdekelne. Köszi!
Nekem is RMZ van!
Annyi szerintem nálunk is van a cégnél - és mi vagyunk rá összvissz 8-an
Jó reggelt.

Valaki tudja , hogy drz-re milyen típusú első rajtszámtábla, takaró kell.
Láttam egy pár darabot a neten, de azokat az rmz-hez árulják, az jó lenne nekem?

Levettem a hátsó ledes sárvédőívet most a lámpát is száműzném.
feleslegesnek tartom(-1kg )

Ha kell valakinek!
juj mi most kaptunk 5000db
tamogatom jo otlet
Amúgy simán összehozhatnánk egy dr-drz fórum össznépi motorkiállítás látogatást... Ingyen jegyektől függetlenül... Összefutunk körbenézünk beszélgetünk stb... Vélemény?