Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jok a képek. kár hogy én nem lehettem ott. de majd 15. e kőrül megyek haza aztán mehet az egykeró
Mondjuk gumikon látszik is, hogy inkább a szélei kopottak Nem baj, mert így én el tudom használni a közepét
szasz zsozsó. hejzet?
ja ,bocs képek , elfelejtettem..
Szeva!Nem tűntem ám el....
Mi is csináltuk egy kis hólapátolást! 3-4szer el is vágódtam, a hó nem lett volna gond csak nyomvájús jeges szarok.. kész voltam..
Nem tudom te hogy tudtál így menni hóban, lehet mondjuk itt most iszonyat módon alá volt fagyva.
Raktam fel pár képet. mentem a nyomvájúban aztá úgy éreztem mint Titanic , törtem a jeget. háá mondom ányáád
Koroncón meg betonon, egykeró 1-2-3.. mondom legalább ennyi élményem legyen... nálad?
Csak, hogy lásd, jó vétel volt pályára is.
Köszi!
Hali Helles!
Megvannak a betétek, holnap délben adom postára, holnapután Pálfán lesz!
Na végre eljutott a motorom a szerelőhöz hát nemtúl jóval kecsegtetett:S így látatlanba azt mondta a héten szétszedi és telefonál mi a baj vele
Én pont most vettem 3;4,25 felniket... Mondjuk csak szaladgálni ide-oda, pályára úgysem megyek. Amire kell, arra tökéletes...
2kerékhajtású EXC-ről Nemtok mesélni róla mert a Geoff Aaron nem kért még meg hogy próbáljam ki...
GD mesélj róla
berugókarra nagy szükségem lenne néhányszor S annyiból jó hogy van féklámpa meg km óra is rendes viszont nehezebb is pár kilóval
jogos amit mondasz ,most a nagy DRZ fanok majd biztos lehurrognak de sebaj
ez nagyon durva nem szabad crossozni sajnálom srácot
E verzió: km-óra nincs, csak az a béna számláló, de azért beépítettek hozzá egy mechanikus meghajtást minden lófasszal (az árából sztem simán kijött volna egy fullos digit óra)...hátsólámpa van, de féklámpakapcsolóra már nem futotta...berúgókar dettó (de annak legalább a helye megvan)...gyújtáskapcsoló bezzeg van (hogy esésnél legyen mi letörjön)...világítás is nagyon gyenge (mondjuk ez kb. az összes hasonló kategóriájú gépnél megvan)...
Ettől függetlenül mondjuk az egyik legjobban sikerült gépnek tartom, olyan igazi unikum, félúton az utcai dömperek (XT, KLR stb.) meg a hárdkór versenygépek között...egy ideig én is gondolkoztam rajta hogy egy régi berúgóst veszek fillérekért, és építek belőle egy gépet a saját ízlésemnek megfelelően...teljesen még nem tettem le a dologról
itt egy 2. kamera állásból
http://www.youtube.com/watch?v...
Még nézni is szörnyű.....................

http://www.youtube.com
/watch?v...
imádja igen,vasárnap meg szombaton is hatalmas hóba rohangált
mond engem nem zavarna,kiváncsi vagyok 1kivülálló(KTMes) hogy látja a drzéket
Azért én tudnék ha nem is gagyi, de mindenesetre "érdekes" logikára valló megoldásokat mondani a DRZ-vel kapcsolatban...