Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háát joó de a fordított teló az más mint a sima
Én az enyémbe 10W-t raktam,mondom jobb lesz vele SM-ezni. Semmi különbséget nem vettem észre jóformán,talán nekem terepen picit jobb lett. Mondjuk állítani soha nem próbáltam...
cső,ugráltatok jókat?
Helló!
Hazaértem.Nagyon jó volt és jót mentünk azon a szűk kis pályán
nekem mind a két előzésem tetszett
nem kell drága olaj a telóba szerintem putoline is csinál jó márka szerintem
én keményre csinálnám meg midenféle képpen
rugók nem túl erösek am sem
noozsid kérésére.
olyan E-s keménységűre akarom abban is 5w-s van?
szép a géped grat
Krosszgépbe való a sűrübb.Vagy ha sokat megy valaki endúróval krosszpályán.Erdőben szerintem nem jó a túl kemény teló.
aztat viszont nem tudtam h ennek is van különböző sűrűsége, mondjuk gondolhattam volna...
naaaaaaa szevasztok
olyan az alkarom Popeinek és diót lehet vele törni
jót mecseltünk Bundi bár kétóraalat sikerült megelözni szerintem sok de lesz ez jöbb is ,
sarazt meg se tudtam fogni de most nyomok egykét fekföt ,
ui:kinek kopot a kifufogo belseörésze érted ,
Az olaj márkája pénztárca függő.
SEA 5W a gyári.Van 7.5W s vagy 10W s,de ezektől elég kemény lesz a teló.
hát szerintem az tök mind1 a hejedbe vennék bele valami márkásabb teleszkóp olajat (öhlins)
itt e
telómba bocs
hahóóóóóóóóó! én még mindig nemtom hogy milyen olaj van-kéne az első telóma pls help!
Megmértem, úgy néz ki h tényleg simán befér.

Hát felújítás óta már belevertem több, mint 3000 km-t, semmi panasz nincs rá, olyan mint új korában.
hy,hogy teljesit a gép felújitása óta
szerintem belefér,nekem volt benne 165ös sm szett
Hi!

DR-Z S-alá szerintetek befér egy 140/80-as hátsó enduro guma? (Metzeller enrduro3 sahara)
Nincs kedvem kimenni megmérni
Helló!Üdv a klubban!
Nos a problémát nem ártana mérőműszerrel ellenőrizni. Mert ha a kábel szigetelése barnára égett az magas áramfelvételre utalhat. Annak oka meg ,túláram, aminek meg kell keresni az eredőjét, pl valamilyen zárlat, túlterhelési zárlatra gondolok. (mondjuk fogyasztó nem igen van) De lehetséges az is hogy szimplán elhasználódott a vezeték és a hibás részt cserélni kell. A kapcsoló lábait kell mérni még. (ez lesz a valószínűbb) Az a baj hogy ezt látni kellene. Messziről ennél többet nem nagyon lehet mondani. Sok szerencsét. Én győrújbaráti vagyok, de marha jó lenne ha arra fele laknék.(motoros szempontból)Remélem tudtam segíteni.
jártam már párszor a zagyva gáton meg a tiszáén is(gyalog)
mindig azt nézegettem hogy jó lenne rajta ugra bugrálni