Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helyesírásra figyelj oda,mert kitíltatlak innen
lőjj 1 linket ahonnan le lehet szenni ingyen, vagy külgy 1 torrent fájlt
csak demom van
valaki akart lenni
Nem akar vala mx vs atv multizni velem?
holnap akartam csapatni a bányába 1et,de trutyiba nem megyek
mi is lesz nem soká?
megint 1 kis verseny.
készülök rá jó bekajáltam este
január van majd márciusba
nem mááááááááááá itt a télapo
Erre is
Ittmeg az eső esett nemrég, most fuj a szél mint állat.
esik a hó azt hittem vége már
nekem is
de nem soká
vegyél fel msn -en ne irjam tele a fórumot cimem az adat lapomon
figyu tegyél már fel róla képeket az adtlpodba pll: kormánynál henger fely nél berugónál meg ilyenek h lásam a tiedet a gázkarnál van 1 kapcsoló a mi le álitja a motort
köszi a segítséget!Dekompresszor nekem csak olyan van amit a berúgókar molesztálna valahogy...de szerintem az se úgy működik ahogy kellene!milyen kapcsoló van a gázkarnál?mit csinál az?merre van?nem e engem is az szivat?
na figyelj én ugy inditom h a szivatót kihuzom tökre gyujtást nem adod rá dekopreszotr folyamatosan huzad nem ugy h katanásig hanem ne enged visza tartzsad és rugjad vagy 5x ör hagy szvjon 1 kis bnzint aztán rá agyujtást szivató hagy maradjon rugod és indulnia kell az enyém ilyenkor 1 rugás és már jár is melegen meg pöcös mióta kikötötem a gázkarnál lévő kapcsolót mert az szivatot meg engem volt h 10.edjére indult be. Szal szerintem igy csináld, a szikrárol meg anyit h az enyém is olyan kicsit ad elég az neki ugy is 2 gyertya van bene rohadjonmeg korom huzad neki mint állat majd ki ég mikor hozzám került nekem is fekete volt de nálam kiég rendesen mert kapja az ivet . röviden ennyi bocs h igy tele irtam a fórumot
de jó hogy minden k.csög árul ilyen kínai szart és beír mindenhova.
utálom fuck
ilyen sürün van
csak pénz nincs
Hali!
Na neked meg másnak is egy kérdésem lenne!
Miért van az,hogy nagyon nehezen indul csak be a motor?(DR600) nagyon sokat kell rugdosni, ha beindul má nincs gond, van alapjárat meg megy is!de hidegen melegen is nagyon nehezen indul!mi lehet a baj?én lennék amatőr hozzá?néztem a gyertyát...elég vékonyka szikrát ad...lehet ez a baj?és nem ég ki...hanem kormos, ha melegen leállítom akkor is!
lécci segítsetek mert már kiborít :)
töle ja,32e az összes
ha több mident veszel olcsób
azért vettem ennyi mindent
mondjuk van elsöfogaskerékhez is védö de az teljesen fölös aluból 3-4e ért
ez mibül van ez?
Trobee-tól hogyé adta?
vázvédö is van Robitól vettem(rendeltem)kiskunfélegyházi a srác
szvesen nincs mit örülök h segithetem tudom h jól esik nem sokan vagyunk a fórumban akinek dr600-asa van ha nincs nekik irjál és adok más tipet mert van még ahol lehet érdeklődni

üdv kawazxr400