Semmi baj
Amúgy mit lehet ott csinálni? Mi csak sétálgattunk, körbejártuk Baját. Lehet rosszkor mentünk... de alig láttunk ott embereket. Hova tűnt mindenki? Egyedül azon a pici jégpályán volt élet.
Hellotok,nekem 250 es Rm(2t) em van
azal a kérdéssel fordulok hozzátok h akárhány uj gyertyát rakok bele mindig beköpi egy idö után(megy faszán indul is azt egyszer csak anniy,nem is ad szikrát a gyertya,beleteszek másikat azzal is megy 1 kis darabig azt annak is annyi)
Szerintetek mi lehet m a gond? 50 keveréket használok,lehet h vhonann bekerül olaj és az megy rá a gyertyára?
ha vki tuna segiteni azt nagyon jo lenne !
Sziasztok,
Az E-n van ilyen kis kézzel állítható alapjárat csavar, mint az S-en? Az a kis fehér kézi terentyű, ami az S-en a karbi alatt van.
Kösz a választ.
Biztosabb indítás hidegen is,erősebb és határozottabb szikra képződés,jobb égés.Van is róla videó valahol, keress rá.
azt meg hallottam h. akár 100.000km-rt is elmegy ez a fajta, igaz ez?
Amúgy mit lehet ott csinálni? Mi csak sétálgattunk, körbejártuk Baját. Lehet rosszkor mentünk... de alig láttunk ott embereket. Hova tűnt mindenki? Egyedül azon a pici jégpályán volt élet.
Nagyvas.hu-n 4 rongy,én ez alatt adom.
Akit érdekel,jelezze.
neki is 250es RM je van
majd figyeld a fórumot ha esetleg közbe más nem válaszol
Nem láttam.
Most tényleg megjött a válasz.
e.mailbe jelzi hogy fórum válasz jött.
Én arra lakom.
üdv.
azal a kérdéssel fordulok hozzátok h akárhány uj gyertyát rakok bele mindig beköpi egy idö után(megy faszán indul is azt egyszer csak anniy,nem is ad szikrát a gyertya,beleteszek másikat azzal is megy 1 kis darabig azt annak is annyi)
Szerintetek mi lehet m a gond? 50 keveréket használok,lehet h vhonann bekerül olaj és az megy rá a gyertyára?
ha vki tuna segiteni azt nagyon jo lenne !
Az E-n van ilyen kis kézzel állítható alapjárat csavar, mint az S-en? Az a kis fehér kézi terentyű, ami az S-en a karbi alatt van.
Kösz a választ.
Minden jóót!
link
http://www.hasznaltauto.hu/motor/piaggio_vespa/piaggio
_vespa_sfera_ii-3452109
Olvasd vissza, legalább 3X írtam már
De 4.X is: Nem, nem vagyok bajai, csak kirándultunk arra
Te arra laksz?
Még nem hoztuk el a mocikat De remélem már nem kell sokat várni
Jövőhét kedd a halálom napja, már fent vagyok a listán... majd drukkolj
Nem válaszoltál nekem.
Csak annyit kérdeztem hogy bajai vagy e?
Üdv.
mi van a mocikal? hajthatunk még böven ne aggodj le is szédülsz a motorol
tanulálás megyeget megyeget ,