Én most vettem egy DL 650-et
Remélem jó döntés volt, azt olvastam róla, hogy szinte nincs hibája ezért is mertem megvenni.
Egy tulajos 62500 km csak mintha csipegetné az olajat. Nem találtam oly leírást miszerint ez típushiba lenne van ötletetek miért?
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy használt V-storm vásárlásánál mire kell figyelni? Az alap dolgok megvannak, de hátha van olyan ami erre a típusra jellemző. Valamint a 650 és az 1000 között vacillálok.. Mennyire megbízhatók, melyiket érdemesebb venni? Rövid túrákra lenne használva belföldön, főleg 2 személlyel kevés cuccal. Olyan 800e+egy kicsig tudok gondolkodni ha esetleg lenne valakinek ajánlata azt is meghallgatnám..
Azt elhiszem...! Jó döntés volt!
Én három éve hajtom. Ez lesz a negyedik szezonom vele. Télen gondoltam egyet..., hogy lecserélem egy "ütősebbre". Be is szereztem a gsx-et, élvezem is roppantmód, de a DL-től csak nem tudok megválni (na meg a menyecske sem).
szia na már megy a fórum . Hát kb 2 hónapja van meg a dl de kb 5 perc után azt éreztem , hogy több éve ezzel a motorral motoroztam volna annyira kezes és sokoldalú.
Ha valaki DL-t akarna venni, ezt érdemes megnézni:
Megkímélt DL650
Szép napot mindenkinek!
Eladó V strom 1000 Givi bukócső,gyári bontatlan csomagolásban!
Iá.: 28 000 Ft
Köszi a választ úgy is akartam olajat cserélni.
Én most vettem egy DL 650-et
Remélem jó döntés volt, azt olvastam róla, hogy szinte nincs hibája ezért is mertem megvenni.
Egy tulajos 62500 km csak mintha csipegetné az olajat. Nem találtam oly leírást miszerint ez típushiba lenne van ötletetek miért?
Köszi előre is.
Petgem
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy használt V-storm vásárlásánál mire kell figyelni? Az alap dolgok megvannak, de hátha van olyan ami erre a típusra jellemző. Valamint a 650 és az 1000 között vacillálok.. Mennyire megbízhatók, melyiket érdemesebb venni? Rövid túrákra lenne használva belföldön, főleg 2 személlyel kevés cuccal. Olyan 800e+egy kicsig tudok gondolkodni ha esetleg lenne valakinek ajánlata azt is meghallgatnám..
Köszönöm!
Én három éve hajtom. Ez lesz a negyedik szezonom vele. Télen gondoltam egyet..., hogy lecserélem egy "ütősebbre". Be is szereztem a gsx-et, élvezem is roppantmód, de a DL-től csak nem tudok megválni (na meg a menyecske sem).
pocsik.zsolt@freemail.hu
Az újra, vagy a régire van középsztendered?
Nekem K7 van ha jó rá érdekelhet...
Milyen az új verda? Megszoktátok már egymást?
Vagy csak engem nem enged?
Michelin anakee 2: 26600Ft
bridgestone BW501, Conti trail attack, Dunlop Trailmax TR91, pirelli scopion trail.
Ezek vannak
Metzeler Tourance: 25600Ft
terepesebb:
Metzeler Karoo 3: 26600Ft
Terepra vagy utcára kéne? Vagy esetleg ide is oda is?
Metzeler Tourance gumi eladó több méretben:
90/90-21 + 120/90-17: 41300Ft
90/90-21 + 130/80-17: 42400Ft
100/90-19 + 130/80-17: 42700Ft
Más méretben is elérhető.