Nem, erősen pályamotort vadászok, egyelőre 4 országban, de asszem mostmár mozgósítom Ferit is, hátha keleti szomszédainknál jobban találunk :) Természetesen nem paci áron, úgy minden hülye tud venni :) :) :)
nekem van egy nyaki nevű ismerősöm, innen keletről le ment a bajai bontóba egy váltóért személyesen 1,2 n banditával és egy gs 500 kíséretében, a bandit 3.8-at evett. főút és mellék út.
egyszer mentünk fogyinézőbe az egyik haverrel fix 100 km-t mondjuk nem is mentünk 100 fölé cbr1000f 5 lityi bandit 5,5, de 200 fölött 2 személlyel látszik ahogy megy lefele a tű a benzinszintjelzőn (nekem mutatós) különben tankolásnál ha lötyögtetem a tankot kb félliter még belemegy
"Erdekes,hogy egyutt motorozasok alkalmaval a vizes kb 0,5 literrel tobbet szokott fogyasztani a leg olajosnal,mondjuk hozza tartozik,hogy en inkabb lenduletbol megyek."
A magasabb fogyi érthető. Az 1250 nagyon sokkal bikább az 1200-nél, hiába hosszabb az áttétel, valamitől mennie kell, finggal nem lehet tojást festeni.
Mindig kb 5,5-re jött ki,kivéve autópálya,ott mocskosul megugrik,csak ez igen agresszíven paráztat.Elkezd visszaszámolni hány Km van még.Volt hogy már 0 volt az érték de volt benne még 2-3 liter.
Nekem még mindig scfi hogy van egyáltalá szegmens.
Amugy 5,5 kornyeke,egyedul.Tömegben meg 4,5.
De ott mindig ramszoltak hogy ne menjek mar olya gyorsan. Énnnnnn.
Nekem 4,2 a min rekord egy robogot kovetve a Balaton korul.
A Ploce-Vir kozotti autopalya szakaszon menekultem az eso elol,begurultam a Virre,majd ki es akkor tankoltam,na ez a rekord 8,5 literrel......az durva mikor 200-al hasitasz es 10 percenkent kialszik egy szegmens a benzinszintjelzon....
Erdekes,hogy egyutt motorozasok alkalmaval a vizes kb 0,5 literrel tobbet szokott fogyasztani a leg olajosnal,mondjuk hozza tartozik,hogy en inkabb lenduletbol megyek.
A magasabb fogyi érthető. Az 1250 nagyon sokkal bikább az 1200-nél, hiába hosszabb az áttétel, valamitől mennie kell, finggal nem lehet tojást festeni.
Előbbi 90-110 andalgósban, utóbbi Hring.
Amugy 5,5 kornyeke,egyedul.Tömegben meg 4,5.
De ott mindig ramszoltak hogy ne menjek mar olya gyorsan. Énnnnnn.
A Ploce-Vir kozotti autopalya szakaszon menekultem az eso elol,begurultam a Virre,majd ki es akkor tankoltam,na ez a rekord 8,5 literrel......az durva mikor 200-al hasitasz es 10 percenkent kialszik egy szegmens a benzinszintjelzon....
Erdekes,hogy egyutt motorozasok alkalmaval a vizes kb 0,5 literrel tobbet szokott fogyasztani a leg olajosnal,mondjuk hozza tartozik,hogy en inkabb lenduletbol megyek.