Nem magas egyáltalán, sőt könnyebben döntök rajta, mint az 50-esen - vagy legalábbis így érzem. Még kezesebb lett az egész bringa, bár nagy széllökésekre autópályán talán érzékenyebb, de megszoktam már. Szóval, ajánlom mindenkinek!
Gondolom nem egy nagy összegért, mert már benne van a gépükben, csak nyomtatni kell! Bár neked valószínűleg fordítani kell a színeken, mivel fekete a felnid! A címüket megadom, ha küldesz egy e-mail címet.
Tartósan nagy sebességgel úgy sem lehet vele menni. Hát akkor legyen nagyobb a mókafaktor . Sebesség? Így sem mutat helyeset, úgy sem ... akkor meg tök mind1. Ráadásul Én azt vettem észre, hogy a fogyasztásra is jótékony hatással van.
Miért áttételezted vissza? Nem mutat így sokkal többet a kilométeróra a valósnál?
Nekem 27000 van benne, és úgy látom hogy egy kicsit szakaszosan meg van nyúlva a lánc. Nem vészes pár mm-t jelent a lógásban, de gondolkozom a cserén.
21000 km-nél cseréltem, 2 éve. Elől 1 fogszámmal kisebb lánckereket használok, mióta megvan. Pinkmotors-ban minden van hozzá. Csak a láncra kellett pár napot várnom, mert 530-as extraerősből aranyszínűt akartam és nem volt raktáron.
Sziasztok,
Cserélt már valaki láncszettet?
Ha igen, milyen futásnál, milyen szettet? Variáltatok a fogak számával?
Ki milyen futómű beállításokkal megy? Nektek mi vált be a legjobban?
Nekem elöl kettő vonal az előfeszítés, 8-8 klikk ki. Hátul 20mm menet látszik az előfeszítés, 2-2 fordulat ki.
Nekem most Bridgesrone S20 van fent, nagyon bevált. Előtte M5 volt, annál sokkal jobb. Mondjuk újabb is.
Mesélj még a gumiról. Nem magas a 200/55?
Nekem 27000 van benne, és úgy látom hogy egy kicsit szakaszosan meg van nyúlva a lánc. Nem vészes pár mm-t jelent a lógásban, de gondolkozom a cserén.
Cserélt már valaki láncszettet?
Ha igen, milyen futásnál, milyen szettet? Variáltatok a fogak számával?
Ki milyen futómű beállításokkal megy? Nektek mi vált be a legjobban?
Nekem elöl kettő vonal az előfeszítés, 8-8 klikk ki. Hátul 20mm menet látszik az előfeszítés, 2-2 fordulat ki.