igen az én számom van feltüntetve! nyugodtan érdeklődj, csak előtte meséld el ki is vagy, mert naponta millióan keresnek és a névmemóriám egyenlő a nagy 0-val.
Kérdezhetted volna névszerint is,úgy jobban megy
Itt lak tőlünk vagy 40km-re,meg mondom haverek a garázsszomszédommal.De most a pit mellett asszem valami 125-öse van.450már
hasonlókat én is tudtam volna szerezni tavaly:)
full ingyen adta volna a gyerek de nekem nem kelettek mert nem tudtam vna hova használni!
ha elöbb tudom h neketek kell akkor elfogadtam volna!
Szeretnék elkezdeni supermotyózni. Egy 2007-es RMZ 450-esem van. Volt egy 600-as gixerem meg crossoztam is tehát nem vagyok olyan "rutintalan, kezdő".
A kérdésem az lenne mire figyeljek oda? Tapasztalatok? Vélemények? Supermoto szettet még nem vettem hozzá. Milyet ajánlotok stb?
a 2hét várakozás nem zavarjon én már dec. 18. adikán levezettem mindent és február 10valamikor vizsgáztam.Ma meg a pótvizsga.Nekem vizsgával együtt 13000 ft volt a plussz
sajna nem,de ne tudd meg...40 perces a forgalmi vizsga, ez a 36.percben történt,amikor már mentünk visszafele... minden fasza volt addig... erre kirohan elém. tarkón tudtam volna csapkodni egy párszor
kb detto ez volt, csak a hülye a CIGÁNY kurva a gyerekével a karjaiban úgy gondolta hogy most átszalad a 40nel közlekedő kocsik között...nem volt vicces...én simán elcsaptam volna rohadjon meg
Elém meg szó szerint beesett 1 részeg hajléktalan megállni nem tudtam a vizes úton, félrerántottam a kormányt majd vissza alig fértem be a szembejövő mellé.
Itt lak tőlünk vagy 40km-re,meg mondom haverek a garázsszomszédommal.De most a pit mellett asszem valami 125-öse van.450már
(má ha nem gond)
Ki megy Visontára?
Sóskút ek v. Visonta sm?
Maxxis,Bridgestone,Michelin,Bridgestone,Bridgestone,B
ridgestone
full ingyen adta volna a gyerek de nekem nem kelettek mert nem tudtam vna hova használni!
ha elöbb tudom h neketek kell akkor elfogadtam volna!
Szeretnék elkezdeni supermotyózni. Egy 2007-es RMZ 450-esem van. Volt egy 600-as gixerem meg crossoztam is tehát nem vagyok olyan "rutintalan, kezdő".
A kérdésem az lenne mire figyeljek oda? Tapasztalatok? Vélemények? Supermoto szettet még nem vettem hozzá. Milyet ajánlotok stb?
Köszi előre is a válaszokat.
Nyugi minden profi másodszorra megy átt!Nekem ma sikerült!Ultraboldog vagyok!