Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tam...kösz majd hónap
igen az én számom van feltüntetve! nyugodtan érdeklődj, csak előtte meséld el ki is vagy, mert naponta millióan keresnek és a névmemóriám egyenlő a nagy 0-val.
Kérdezhetted volna névszerint is,úgy jobban megy
Itt lak tőlünk vagy 40km-re,meg mondom haverek a garázsszomszédommal.De most a pit mellett asszem valami 125-öse van.450már
A te számod van a HH.eu-n?Mert akkor sztem majd érdeklődők hogy kiholvanmikor
(má ha nem gond)
anutádnak mond már meg, hogy nézzen rá a mobilodra, mert küldtem sms-t!
egyértelműen visonta (Brezova tanya/gokartland) Supermotard Riot!
Ha anutám elenged akkor megyek de,ez függ az égiektől is
Dil Emma,ismerem a csajt én is
Sziasztok?
Ki megy Visontára?

Sóskút ek v. Visonta sm?
Supermoto lesz, cross ..de majd megyek 1x kétnaposra és crossozni is fogok...tavaly mentem rajta az amában és nagyon faja volt a pálya
helo,mivan visontán?
akkor elmondanám,hogy az első sötétebb képen balról jobbra
Maxxis,Bridgestone,Michelin,Bridgestone,Bridgestone,B
ridgestone
hasonlókat én is tudtam volna szerezni tavaly:)
full ingyen adta volna a gyerek de nekem nem kelettek mert nem tudtam vna hova használni!
ha elöbb tudom h neketek kell akkor elfogadtam volna!
okés! én biztosan megyek visontára, ha jó idő lesz! sanya is biztosan jön
az első 3 gumma kb úgy néz ki mint a heidenau szerintem az uccsó pár kellhet esetleg Sanyának
Sanya 72 ezek vannak jelenleg,szarok lettek a képek
Sziasztok!

Szeretnék elkezdeni supermotyózni. Egy 2007-es RMZ 450-esem van. Volt egy 600-as gixerem meg crossoztam is tehát nem vagyok olyan "rutintalan, kezdő".
A kérdésem az lenne mire figyeljek oda? Tapasztalatok? Vélemények? Supermoto szettet még nem vettem hozzá. Milyet ajánlotok stb?

Köszi előre is a válaszokat.
a 2hét várakozás nem zavarjon én már dec. 18. adikán levezettem mindent és február 10valamikor vizsgáztam.Ma meg a pótvizsga.Nekem vizsgával együtt 13000 ft volt a plussz
igazából csak az bassza a csőrömet hogy megint 2hét várakozás+ 20 pénz...amiből igencsak tudtam volna venni 2 papucsot
Hali!
Nyugi minden profi másodszorra megy átt!Nekem ma sikerült!Ultraboldog vagyok!
sajna nem,de ne tudd meg...40 perces a forgalmi vizsga, ez a 36.percben történt,amikor már mentünk visszafele... minden fasza volt addig... erre kirohan elém. tarkón tudtam volna csapkodni egy párszor
kb detto ez volt, csak a hülye a CIGÁNY kurva a gyerekével a karjaiban úgy gondolta hogy most átszalad a 40nel közlekedő kocsik között...nem volt vicces...én simán elcsaptam volna rohadjon meg
magnum nem volt nálad?
Elém meg szó szerint beesett 1 részeg hajléktalan megállni nem tudtam a vizes úton, félrerántottam a kormányt majd vissza alig fértem be a szembejövő mellé.