Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mentem aludni,is
Császtok
Mindegyik sorból a jobbszélső.Köszi,indulok érte!Egy futóra felfér 3
nem tudom melyiket vegyem fel. választhatok elég sokból
vedd fel a et
de fényképezőre már nem futotta mi? hogy ilyen kis képet raksz be?!
azt is ismerem!
Vettem nektek a pénzből motorokat...válasszatok kinek mi kell de,aztán ne legyen veszekedés
Negyerebe barcikai! Vagy 140 kilós manus.Eccer egy fagyizóba azt mondja a lányának(kb 5-6 years old):Gyere édesem,mondjad szépen,milyen fagyit szeretnél.
Mikor kifelé jött: le ne egyed magad,mer a fejed szétverem!
Van folytatása is,dalolnak.
Anyuka helyén marad!
Azt tudom hogy szerelte,meg megszerelte,de én láttam az első gazdájánál azt a motort,meg egy év múlva nála Pedig az elődje is használta nem keveset...
De javítottam,inkább elhasználta,mint lelakta.(Repedt kipufogókönyök,lógó idomok,estébé.)
a k.életbe! hányszor elmondat? hogy ne gyere be, meg ne gyere erre he?!
Na lehet hogy még a 7en megalkuggyunk a hátsó kerekemre.Első már van kinézve,az a puhább dió
Ezt mire mondod hogy lelakta? Szerintem ha valaki akkor ő ért a motorokhoz meg szerintem karban is tartotta, ja meg asszem egyszer elszált a gyujtásés cserélve let de ő csak krosszkerékkel használtam meg rendszámos is.!
Ja,de előbb jól lelakta Vagy úgy is mondhatjuk hogy elhasználta.Az is volt jégmotor még az első gazdinál.Meg SM is Mindíg libegett a kormány gyorsításnál,a skacc kereste a legpuhább gumit.

Tényleg emberek,az mitől van Ha erős a gép,úgy elmegy onnan a terhelés hogy libeg,vagy volt valami a kerékkel?Azzal a kerékkel utánna egy 520-asnak is lengett
a berget még tavaj eladta most kawa 125 KX meg a pit
Hát csak izé.Csak ökörködtünk.Főnök ne haragudj!Lécci-Lécci-Lééccííí!
én a negyedével is ellennék
bazz te oda adtad az üzlet raktárkulcsát?
Már benned sem bíz6ok.odaadtam a kulcsot,de csak benézni.NEM FÉNYKÉPEZNI!
Idén csak ennyi lóvé kellene,hogy jól érezzük magunkat
ne fügyé leee...(gyuri vagyok!)
ma nem fürgyök,eléggé eláztam és nincs is karácsony
kssssss....vétel....
Na majd ha rúftopp-nak hívlak és gégáborként jelentkezek be maj megtudod.
Vagy ezt:
Sipító Galagonya hívja Taknyoslovat!Taknyosló,Taknyosló jelentkezz!
na azért!azt hittem megfulladtál a fürdőkádadban a gumikacsák/guminők között!