Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JÁJJJ
meghúztak...kirohant elém 1 nő a 4sávos útra...na mind1
Forgalmi vizsga? Megvan?
http://www.sportmotor.hu/motor... nem egyszerű,az biztos...
azétz kérde4ztem a multkor hogy jégmotoron emlékszel e a 110esre mert az ő volt pitbájkal
Honnan ismered?
Nekem kolitárasm volt.
Sziasztok!

Egy barátomnak eladósorba ezek az alkatrészek. 2000 km volt a motorban mikor megadta magát, és a srác nem akarja megjavíttatni, csak vigyék! Szerintem megéri!

http://www.hasznaltauto.hu/1920488_ktm_sm_2006

Üdv
Azé nagyjából tisztában vagyok(asszem) a FOGVÉDŐ funkciójával
Neked 7végén tuti Visonta?Má ha jó a zidő
igen tudok szerezni fogvédőt! de az nem fogja megmenteni az ajkaidat,csak a fogadat a letöréstől. mondjuk ez is egy hatalmas szempont.
nem nem jó kis gatyó csak a vállam fáj még azóta is
Ehh ez ismerős csak más sztoriban...Hétvége, egynyomos enduróvonal, kb60-70kmh, és a szemüveg és az állrész között becsap egy orgonaág a felsőajkamra... Gerre amúgy kemény legény de a fájdalomtól szolidan azonnal kijött két könycsepp és el kell mennem gyónni a káromkodások miatt...Vazze olyan éles fájdalmat ritkán illetve még soha nem éltem!
És nem égett a valagadra mikor boboztál kukucson
én is úgy toltam... fm krossz gatyó olyan csúszásokat élt már túl hogy hö és még egyben van... 661 prot ingem van és tld térdvédő... de azért vettem a bőrrucit, hogy talán az jobban megfogja a vállamat
Olyat tudsz szerezni
Nekem a kormány vége jött be a szemüveg meg az állvédő között és odacsípte a pittyemet a fogamhoz.Jól feldagadt,volt röhögés Meg a váltókarom felhajlott vagy a térdemig.
Próbálok valami társat szerezni,hogy szombaton meglesselek titeket,sajna még motor nélkül
Egyedül nem sok kedvem van annyit kocsikázni,pedig ennél közelebb nincs pálya
én bmxezni is hazsnálok néha fogvédőt, mert már egyszer letört egy kicsi...majd elsírtam magamat!
ollé!ezért kell american style-ba nyomni mint én! mx cucc, alatta meg minden védő, ami csak elfér.
A védelem az első ....a támadás a második
A bőrruha is azé lett,mert nyáron Kakucson a robogó hátulja beelőzött oszt az endúrósnak kinevezett sígatyám szarrá szakadt
Vót ollyan porfelhő
Hát az enyém nem púpos,úh én vehetek fel kívülre.Majd ha lesz...
Leszarom hogy néz ki,gerincem csak 1 van
A merev állvédő sisakot is ahogy megvettem,egyből szájba vert a kormány.A régi sisakkal az kb 3-4 fog lett volna.Itt jöttem rá,hogy megéri
...az olyan mintha a csontjaid lennének kivűl ...és sem hordok gerinc védőt,mert nem fér el,pedig kellene nagyon...sajna ez speed ruci és púposkodós szabású,nagyon zavar mikor kigyorsítok és nem tudok a kormányhoz húzóckodni rendesen
Én is most tettem szert erre.Arra hogy gerincvédő alámegy,esélyem sincs.Amikor megvettem még be sem tudtam cipzárazni,mostmár úgy-ahogy beleférek,de még nem kényelmes.És nem a ruha nyúlt ki...
Még küzdök kicsit,és OK lesz.Amúgy nincs is csak protektoringem.Akkor most vehetek gerinceset
Lehet hogy gagyi,de nekem kívül lesz ha eccer lesz
oládé
Várj még,ne menj el