Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió!

8-9re én is pályázom!
Nyirádon április 1-én lesz verseny?
ezek az árak...áááááááá én 675ért hoztam el a 99es 400ast,igaz sok zextra van rajta de akkor is, esnek az lc4 árak
KTM 625 LC4 Supercompetition Supermoto eladó kiváló gyári állapotban. Ez egy gyári supermoto, SM futóművel, Keihin FCR 41-es karburátorral, SXC tuning dobbal. Önindító nélküli modell, 123kg saját tömeggel és 60 lóerővel! Bármelyik 640-esnél gyorsabb! Hitelre is vihető! Ár: 950000; Tel: 20/3508433
valójában a pálya a Brezova-tanyán van. ha pest felől közelíted meg, akkor Gyöngyös után,olyan 15km a régi 3ason és ott jobbra.ki is van táblázva.
nekem személyesen nem tetszett a pálya. de éppen ezért szeretnék másokkal is elmenni, hátha tudnak újat mutatni. vagy egyszerűen én vagyok béna.
Híjjnye,akkor nagyon kapaszkodni kell a megfelelő kerék beszerzésében!
Vágod! Nagyon jó kis pálya, mármint a hazai viszonylatban. Volt rolla itt néhány oldallal korábban egy légifotó is! Jah,és ugytudom ,most a tavaszon továbbfejlesztik egy picit!
Hali!
Lehet hogy hülye kérdés ebben a topicban,de Visontán miféle pályáról van szó?
Azt emlegetnék a gyöngyösi gokartpályának?
hát jah!
Barna meg nincs is!
itt senki nem rasszista de zongorán is rövidebb a fekete billenytű
Tán rasszista vagy?

Mondjuk azt én se értem miért nem hoztak feketét...de ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor sztem vegyél krosszt és vasald/vasaltasd meg a talpát...ez a cserélhető koptatós megoldás sztem nem az igazi (bár személy szerint még nem próbáltam)
áttételed milyen lesz így?
mesélj!
A lánckerék sem jött még meg,+ van még egy pár dolog amin alakitani szeretnék.
még nem de folyamatosan eddzek a rajta
laca elkészült már a motorod hátulja?
visontára csatlakozom!
ÍJJJJAAAAA
Na én azért nemgondoltam erre mert réginek gondoltam csak nemtom miéert mert nem is néz ki réginek
Amugy szép !
Nekünk még anno mxként adták el , azt tudom h am6-os blokk van benne, mer már volt szerencsém szerelni .
tuti nem rx
jujj
Szabad tudni mijen gépezet ez?
(vagy csak én vagyok ijen földönfutó hogy kapásból nem ismerem fel de 2t és aprilia, rx lenne de nemaz avgymégis vagy nemis) ?
Hegyalja, Kasza, Azfeszt már a lányom jár helyettem!
Hát konkrétan Egerben nem, meg számot se cseréltünk, de majd most! A Millét távrepülni vettem még nyolcszázpár km van benne, tol mint a gőzmozdony pedig nemnagyon verem neki .