Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ekkor még nem volt rajtam a falusipimpelési vágy
Ez olyan Laciréjeremes
2008-ban én is Motorexet raktam az LC4-be, bár akkor sem volt olcsó
bocs, 4,25" akart lenni
Pályások és akik slick-et hasznának!
Létezik olyan méretű slick gumi ami a 4,24"-os felnihez ideális?
Köszi
én is motul 5100 10w-50-est használok.Volt benne motorex is,szerintem van ez is olyan jó mint az(váltó ugyan olyan finoman dolgozik,kuplung nem csúszik el,stb...)Most vettem bele Shell Advence Ultra4 10w-40-et,a fekete blokkosnak ez volt a gyári olaja.Hiába kedvező az ára,véletlen se vegyél,akár trágyalét is tölthettem volna a blokkba,azzal se lenne sokkal rosszabb...mindjárt vissza is cserélem a Motul-ra,mielőtt valami nagyobb kárt okoz...
úgytünik ez az olaj mindenhol nehéz téma
A németországi KTM kereskedőknél, Motul a favorit!
nekem csak bajom volt vele. az xr is ette anno a 125-ös ktm-em beállt vele pedig jól volt keverve inkább nem az meg hogy nem versenyzek nem jelenti azt h nem akarom neki a legjobbat.
Nemtudom mi a bajod a repsol-al.Nem fogsz vele versenyezni,szerintem a 10W-50 es full szintnek jónak kell lennie.Haver dicséri.Amúgy énis Motorexet rakok a gépembe mert már 7éve azt használok.Sajnos egyre drágább
áááh repsol-t nem ... a ktm mondjuk sose volt olcsó még gondolkodtam esetleg re-cord olajon 1l 800 ft körül van nemtom jó lenne-e a motorba
Akkor pont fasza, hátha kidobnak valami fasza funbike-ot!
Ez jó áron van és jó olaj vagyis haver ezt tölti az LC4-be
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nem csak a motorex....úgy a KTM eleve elszállt ár ügyileg ITTHON Lassan a Ducati olcsóbb
Ja, de másfél éve még 3000 se volt
hát 4500 de végülis ha jó akkor egyefene
Motorex-nek "kicsit" elszálltak az árai az utóbbi időben
végülis én még csak jót hallottam a motul-ról is de ha ennyire a motorex az igazi akk inkább megy bele az
Én egy darabig használtam, de _nagyon_ nem ajánlom...
Majd később fázol rá akkor meg az nem fog tetszeni a pénztárcádnak...
Ott a pont így van!
MOTOREX csak is !
és esetleg power1 4t-ről valami vélemény? én az exc-be a 2t-használtam és jól bevált
Hmm a Motul jobban illik a pénztárcámhoz.