Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt csak képletesen mondtam....természetesen itt a mára már jól megszokott vihar volt......
5-ös képen ha a következő képkocka nem az elesés pillanata akkor menjen el vhova mikor fogok én így dönteni
A korán kelő , vagy későn fekvőőőő
Te merre mész ma Luki?
Most reggel már igen ! Itt legalább is Irány Kakucs !
hol?
hali mindenkinek... milyen szép időnk vannn
no majd ha egyszer lesz kedv nézz be....
vicces kedvükben voltak..
aha, voltunk ott is
ja, ja, a shell kútnál tankoltam, és közben igazoltattak volna.....mondom nekik: ez olyan,mint a mint a "boxutca", itt nem ér értékelték a poént és nem basztattak
Nyírkarászon át mentél
igen....sok van nem is szeretek illegálkodni...mikor bemennek a quadosok 6an a városba szted ? már van is ok,hogy miért van sok rendőr
bazz, múlt hétvégén voltam Várdán de tele rendőrrel...
Mi tegnap ittuk a hp-t de kapkodtunk a levegő után, nem a leggyengébb volt sörrel ütött
gyere mááá, ha más nem, eszünk grilles-bográcsos kaját, iszunk szatmári párlatokat (LaciCRM?!), stb..... odaadom az apriliót isss körözni.....
link ha jó idő lesz tuti jó lesz
megnézzük fog e ott is a betony
srácok köszi a segítséget jóarcok vagytok mind,ha összejön akkor megyek pócsra én is
ahha, aztán majd fotóz vele óvodás pná-kat
Lassan kap majd azt is Tudod, előbb a motor
tiszta apja, már csak a fényképező hiányzik a nyakából !
adok én jocó van az smr en műszaki,meg rendszám is meg fejidom is.én odaadom papa
Mellesleg Ma fél percen múlott, hogy elkapjon ez a szaros vihar. Ahogy becsuktam a garázsba a motort le is szakadt az eső......
Könyörgöm, holnap valami lightosabb időt kérünk !
Itt Az új Csapattag CRF 25ccm DANEKK RACING