Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem pedig alapból szar munkaruhában dolgozni
Ja,meg mi az a műanyag bakelit ott a tárcsán belül az agyra rácsavarozva?Válaszotok elöreis
Sziasztok! Van egy 450-es KTM -em 2007-es vettem bele supermoto kerekeket de exc125-ösben volt 2007-esben .Elöl nekem kicsinek tűnik a tengelyátmérö ,hogy tudom ezt beépiteni?
Egyébként nem, nem néz ki nagyon hülyén, csak kicsit, de legalább majd jól televágja a szádat sárral!
Te aztán jól elolvastad a kérdést!
Az arc csupán a sumo sárvédőre kérdezett, szó nem volt sm-gurigákról!
Micsoda kérdés ez?

Egyik motor sem néz ki hülyébbnek SM kerekekkel, mint egy akármilyen supermotard.
Az első SM-eket is crossokból, endurokból csinálták.
Sőt, ismerősömnek CR250 van gyári krosszkerekekkel, de az első sárvédője kicsi supermoto sárvédő és még úgy is szép a motor nagyon!
Helo!
Az lenne a kérdésem hogy egy cross motor, mondjuk KTM exc nagyon hülyén nézne ki SM sárvédővel és cross gumikkal?
nem hiszem. de elég komoly lenne egy monster logoval és felirattal érdesített gumi!
A belbecsen is ott van a Logo? Mert az elég ütős lenne.....
szépjóreggelt. na lehet összejön a hétfő,itt már 1 fok van és kezd olvadozni habár sok átfolyás lesz...
hamarabb nem szólhattam
Ha előbb szólsz,akkor ilyen dekort kapott volna valamelyik jármű...
Bizony hogy itt van! Hivatalosan is elkezdődött a SZÖRNYETEG térhódítása!
Itt is Monster?
hamarosan lesz az is! a debreceni üzletben lesz bőven készleten
Inkább energiaitalt ha kérhetnék, a képen lévő dolgokat nem használom

max. idegen helyen
Szponzoráció?
Valaki vegye már meg a gyári 690 SM kipufogóim!
Megvolt az elsős lemosás! (ha már tépni nem lehet a gépnek:-)
Apró örömök az életben! 2 órát töltöttem a motorral a garázsban és csilli-villi!
Hétfőn megyünk , ha esik, ha fúj!
na mi van nem kaptál semmit?
Kosatt!
DRZ topicban ismerik a motor előéletét,és aki írt,nem igazán kívánatosnak minősítette!
ha végeztem felhívlak, most mennem kell!
blahán van a suli
Az hol van? Én 4 körül Szentendre, aztán 5-7-id Dob utca, aztán meccsem van Soroksáron...