5 coclos supermoto felni szélességét hol kell mérni a peren külső vagy belső (ahol a gumi fel fekszik) ? az enyém a két külső szélétől 13,5 cm széles ez vajon mekkora ? előre is kösz ! aki tudja segítsen pls
nem én vagyok a hazai importőre, ne értsd félre a dolgot. csak nagyon jóban vagyok azokkal az emberekkel, akik most itthon a monster-nek dolgoznak. de amiben tudok segítek!
Elfosta magát a laptopom és nem tudok netezni se fórumozni!
Most elolvastam az elmúlt két hét termését nem volt sok!
Reméljük hogy most már elkezd melegedni az idő és beindul a szezon!
Ma 6 fok volt du.-án és kicsit bujkált a nap hát gurultam egy kicsit!
Kiba jó volt menni végre és rotyogtatni!
Jó kedvem lett egyből!
Luki gratula az új projekthez! SZÖRNYEN drága szerintem így remélem az árát is normalizáljátok, mert olaszból eurót átszámitva 460-ba szoktunk hozz jutni ami valljuk meg barátságosabb!
Szerintem!
Ezzel kapcsolatba majd írok egy email neked, mert más vonatkozásba érdekel ez a dolog!
Te se hagyd ki!
Hétfő 11:00 körül találkozó aztán irány........
5 coclos supermoto felni szélességét hol kell mérni a peren külső vagy belső (ahol a gumi fel fekszik) ? az enyém a két külső szélétől 13,5 cm széles ez vajon mekkora ? előre is kösz ! aki tudja segítsen pls
http://kepesmotor.hu/bukogomba...
http://kepesmotor.hu/bukogomba...
az 5 collt a belső peremre ahol a gumi felfekszik értendő ?
Elfosta magát a laptopom és nem tudok netezni se fórumozni!
Most elolvastam az elmúlt két hét termését nem volt sok!
Reméljük hogy most már elkezd melegedni az idő és beindul a szezon!
Ma 6 fok volt du.-án és kicsit bujkált a nap hát gurultam egy kicsit!
Kiba jó volt menni végre és rotyogtatni!
Jó kedvem lett egyből!
Luki gratula az új projekthez! SZÖRNYEN drága szerintem így remélem az árát is normalizáljátok, mert olaszból eurót átszámitva 460-ba szoktunk hozz jutni ami valljuk meg barátságosabb!
Szerintem!
Ezzel kapcsolatba majd írok egy email neked, mert más vonatkozásba érdekel ez a dolog!
Szép napot és széles utat mindenkinek!
Köszönöm :D