Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
A slickek árait és méreteit küld el nekem légyszi!
köszi
barcsik.laszlo88@gmail.com
ha már füleseknél tartunk.. én is árulok... sony mdr ex 85 és sony mdr ex 700as...nem kispályás dolgok és csak 5ezret kérek darabjáért....
ráadásul nagyon komolyan szól!
bohi nekem is jöhetnek a képek!
Neee... már mindent kitalálnak hogy eltudják adni
Küldjél képeket az adatlapomon található mélre aztán lehet elszerzünk valamit.
Sziasztok!nem akarom zavarni a fórumot,tudom nem itt kell hirdetni,de ha esetleg valakit érdekel a következő cuccokból valami,írjon.Van egy gázgyorsítós akra rendszerem 450-s ktm-re(sx,exc,smr)smr450en használtam 5 üzemórát,tehát kitünő állapotú.az új ára 365,én 270-ért adom oda.van egy rakás slickem,szinte mindenféle keverékben(Talmáéktól vettem át amikor felmentek gp-be,5 körösek és újak)van egy gyári gumimelegítőm,gumivágógép,sm bak(gyári),nyakmerevítő(gyári ktm),blokkvédő,egy vb-s váltóelektronika bulgáriából,rajtgép.stb.ha tudtok segíteni ezeknek az eladásában,megköszönném.sajnos pénzt kell gyártanom,sérülés miatt fekszem itthon már egy hónapja és még van híjja mire meggyógyulok :-( A számom.:204647446 Köszönöm!
Thanx.
Köszi
erre csak azt tudom mondani h Gyönyörű
Én is örülök, bár nem ment el. Csak akkor picit elkenődtem, de van egy hölgy aki megdobogtatta a dugattyút a szívem helyén aztán így könyebb volt
én már néztem és nagyon zsiradék!
a mai napon kaptam!
Galéria?
Azért örülök,h visszatért az életkedved, már csak a jóidő hinyzik, a +15 fok vagy több..............
fontos dolog a munka
aha elhiszem éljenek a dolgozó nők
van egy két kontaktom, de sajnos nem az oldalon keresztül sosem beszéltem a csajszikkal. De van egy kettő, akik a személyes kedvenceim voltak
Erről a livejasminról, nincs 1-2 "élő"Jasmin ismerősöd ?
7végéim szabadok. Szerencsére egyik se fix munkaidős. Abba megőrülnék.
Akkor idén nem nagyon fogsz motorozni
Egy építő ipari vállalkozást menedzselek + a csóka akivel szerződtem akar csinálni egy stúdiót a livejasmin on.

Rámbízta a feladatot.
Plusz az OVB nél is alkalmaztak, de ott egyenlőre tanuló fázisban vagyok.
hol dolgozol most?
jóóóestét

újból van melóm dől a sok zseton

ezt most meg kellett osztanom a világgal mert happy vagyok nagyon
Egy fél Jaegert kérnék, kisérőnek köszi semmit, LaciCRM-nek meg valami háziszilvát