Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó sajnos betegség miatt a kicsi husi! Gyári állapotban,sok extrával igény esetén supermoto+gyári fekete eloxált enduro szettel ujj gumikkal!a motorban felujjitás ota 32üzemora van!az olaj 10 oránként cserélve volt!2 láncszettel tartalék idommal acerbis alubetétes kézvédővel,sportkipufogóval!Rendszám megoldható!irj vagy hivj!
Ígí, ahogy mondod, lásd csipter válaszát is! Előtte én sem gondoltam volna!
Szia, nekem is van sárga lencsém, én is jobban szeretem alkonyatkor és esös borús idöben, késö összel szoktam használni( enduró cross) csak ajánlani tudom. Pl ha mész valamelyik tescoba-a szemüvegpultba biztos találsz valami idétlen szecsót probáld ki
Hali Kosatt!
Ha jól emlékszek múltkor TE írtad,hogy milyen fasza a sárga lencse a szemüvegbe.Miben jobb mint az átlátszó?Jobbak a kontrasztok,félhomályba jobban látni,vagy mi?
1 óra múlva megyek a mocimért Végre valahára!
Aki akar jönni szóljon...megyünk erre arra kanyarogni
Sztm éjszakai bandázás is lesz...várunk mindenkit szeretettel..........
Sanya hozzád megyek majd ma , hívlak még...
Jó mocizást mindenkinek mára...Holnap Mátra
Az jó! Széles utat!
Szép jó reggelt mindenkinek:D Most ébresztem Foxyt! A lusta mindenit... Elzavarom zuhanyozni, aztán egyre irány a Bergért! Majd kiugrik már a bőréből:D A kis buta.... Sztem utánna kimegyünk a ringre, megnézzük az idő mérőt meg a motoros csajokat(az utóbbit én nézem)... Aztán sztem elvisszük egy kis egykerék oktatásra... kész a koph mocija úgyhogy RESZKESS MÁTRA!
süt a nap, szerintem egész délután motoron leszek
Semmi gond. Ma én is alig élek ...pedig olyan jól aludtam egészen reggel 6-ig...utána meg csak forgolódtam.
És még az ebédet is meg kell csinálnom. Csak ilyen kómásan nehogy szénné égessem a kaját.
Sz! Tegnap későn néztem be és csak rövid időre. Fárasztó hetem volt, alig éltem
Elég időben észrevettél.
Jó reggelt!
Előtted mentem át a zebrán,legközelebb radarozok majd
felkerültek az "új" gumik!
süti
(süt a nap!)
jooooreggelt
Hella,
Nálam semmi nem biztos, 3napja még úgy volt, hogy a német supermoto bajnokság Stendali nyitóversenyén leskelődöm.
Persze nem lett kész az árúm mára, így szokás szerint holnap du indulok Berlinbe...

Kellemes napot nektek, üdvözlöm az SXV tulajt.
a többiekkel a délelőtti órákban találkozunk a mátrában, aztán délután megjelenünk szerintem mindenképpen visontán. gyere te is fel a mátrába, ha gondolod. telefonon elérsz a reggeli órákban, ha nem, akkor visszahívlak!
Szia Biker!
Gyere Te is Visontára, bemotorozni a pályát!
Luki!
A vasárnapi Visonta az már tuti?
Érkezés a tőled megszokott időben?
Hella,
Ahogy látom mindenki beleszart a Kakucsi projektbe, akkor Kecskemét go-kart pálya aki bújt, az ne vegye magára...
Jó motozást mindenkinek hétvégére!
Hajrá Magyarok! Hajrá Talma!

WSBK Assen!
MotoGP Motegi!
salut

estét!