Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd Devil intézi neki
sztem is, de mondjuk egy festet nem olyan mint egy origi fehér,csak a vész esetén teendőket soroltam a hölgynek
szerintem mivel nem egy superbike, kevés anyagból is megvan, mindegy ha festi az ember az egészet, nem ?
festés vagy idomcsere? ritka mint a fehér holló
Az tuti..egyedi pink kivitelezés
csak találnék hozzá már egy fehér Drz.-t...
Azért a moci középső/első részén lévő szürkés "vasdarabban" van egy-két okosság
Biztos nagyon BaBa lesz
főleg majd ha nekem lesz
Köszi, igyekszem, igyekszem, mert erős a konkurencia
Sziasztok.KTM ,BEHR kerékre kellene nekem hátsó féktárcsa 240mm-s.Ha tudtok vmit .....megköszönném és elmegyek érte bárhova.
Bizony tetszik.....
végre nem egy szokványos Drz kinézet
Ma reggel Teréz krt.-Podmaniczky sarka piros lámpánál te voltál?
amúgy jóreggelt , felkeltem
munkábó jöttem hazafele, nem tom ménem mentem utánnatok
Sziasztok!

Az első - hátsó futómű elkelt
A többi dolog még meg van, sm szett, fék, kipufogó és a villahíd is. Üdv
Én is remélem, hogy jó idő lesz
Akkor a spray-t viszem, meg a szűrőt is, te meg akkor a fékbetétet, ha nem felejted el.
Pedig ha tudnál..... gondolom akkor igencsak oda....ós pályát csinálnál abból a szakaszból!
éppen ezért lesz letakarítva az út! igaz kanyarokat már nem tudok építeni vasárnapig. kis bandázás fent, aztán irány visonta!
Jól beszélsz!
Egyetértek, csak azért írtam hogy ne érjen meglepetés senkit aki nem ismeri azt a részt.
To zeMXcr: szerintem vasárnap a bandázás lesz a lényeg... sok jó ember összejön a jó levegőn, kicsit gurulunk is:D szerintem senki nem itt akar rekordot gurulni! rooftop barátunk invitált ide sok embert, hogy építsük a kis közösséget. hiszen sokan a távolságok miatt csak itt találkozunk! ha meg zúzni akarunk akkor irány Visonta! nemde?
YEAHHHH holnapra van mocim!szombaton gurulunk kicsit erre arra..aztán vasárnap Mátra, vagy visonta ha nem jön be a mátra cucc
Jöjjön aki csak tud.....
Szerintem ezen a részen nem lehet jót motorozni!
Itt mindig tiszta dzsuva az út, sehol máshol nem ennyire koszos.
Meg nem is kanyargós, élvezetes.
Pécsen nem tud valaki KTM-be való, eladó SuperMoto szettet ?
No akkor ki is gyün vasárnap kirándulni a Mátrába? Én , koph, Foxy (Ő annyira hogy mi visszük) elvileg tuti:D ! Törpiek?