sziasztok
megtudná valaki mondani,hogy sm szettben mennyi az ideális guminyomás?
mert lassan beleteszem őket,és azért kérdezem...
amikor én megvettem,oylan volt benne h 1.1 meg 0,8 bar
utcára kell nem pályára,de azért kapna rendesen
Én is már egy ideje halogattam a dolgot,de most már muszáj volt megcsinálni,mert nem fértek el a cuccaim a szekrényben.
Hétvégén lesz végre motorozás?
Én mondjuk pont tegnap elpakoltam a motoros felszerelésemet.
Hihi , olyat nekem is kellene. Tegnap hazahoztam egy utazó táskányi ruhát Pestről és megdöbbenve tapasztaltam, hogy igen csak pici a szekrényem. Pedig még 3× ennyi cuccos van fent.
Melyik filmet néztétek meg?
Szombaton Pesten voltam oldtimer kiállításon...láttam sok szép autót,motort,vonatot.
Tegnap meg atomvillanást csináltam a szobámban ...kiválogattam a régi ruháimat,amiket már nem fogok hordani ....anyukám meg is kérdezte,hogy beteg vagyok -e.
Jó lehetett a verseny és nagy grat néked! 72 zer hipphipp.....
A csicsergésről meg annyit berg-felügyelő, hogy addig nem mertem csicseregni ameddig ide nem ér a fogdába!
Király a sárkány és ku... kibeba... durva ahogy közlekedik és tisztelem meg sok rutin kell hozzá és ha valaha a felét ki tudom motorozni már nagyon boldog leszek!
megtudná valaki mondani,hogy sm szettben mennyi az ideális guminyomás?
mert lassan beleteszem őket,és azért kérdezem...
amikor én megvettem,oylan volt benne h 1.1 meg 0,8 bar
utcára kell nem pályára,de azért kapna rendesen
köszi
Szervezés alatt a hétvégi motozás. Remélem összejön.
Nagy dilemma, hogy hol. Sokminden Kukucska mellett szól, de ott bizti rengetegen lesznek.
Hétvégén lesz végre motorozás?
Én mondjuk pont tegnap elpakoltam a motoros felszerelésemet.
Hihi , olyat nekem is kellene. Tegnap hazahoztam egy utazó táskányi ruhát Pestről és megdöbbenve tapasztaltam, hogy igen csak pici a szekrényem. Pedig még 3× ennyi cuccos van fent.
Szombaton Pesten voltam oldtimer kiállításon...láttam sok szép autót,motort,vonatot.
Tegnap meg atomvillanást csináltam a szobámban ...kiválogattam a régi ruháimat,amiket már nem fogok hordani ....anyukám meg is kérdezte,hogy beteg vagyok -e.
Neked/Nektek a héten mikor lenne időtök mocolni?
Köszönöm kérdésed, nagyon jól sikerült a hétvégém! Szombat mozi , vasárnap pedig sm verseny Kukucska!
Neked hogyan telt a hétvégéd?
Milyen volt a hétvégéd?
Albijam: gratula a géphez! tényleg vigyázz vele, mert és a sanya gépén szó szerint féltem
Jó lehetett a verseny és nagy grat néked! 72 zer hipphipp.....
A csicsergésről meg annyit berg-felügyelő, hogy addig nem mertem csicseregni ameddig ide nem ér a fogdába!
Király a sárkány és ku... kibeba... durva ahogy közlekedik és tisztelem meg sok rutin kell hozzá és ha valaha a felét ki tudom motorozni már nagyon boldog leszek!
csak a berg
de köszi azért
Gratula!
Ui.:a képek alapján megint "sok" néző volt...
Kölcsön tudok adni