Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lecsúsztunk rendesen,mint a szén
Jó reggeltet,húzzon mindenki motorozni,héjj!
Én megyek szerelni
Zsákos Bilbó
Vagymiapicsa.Zsákos Frodó
Hobbit
Sajnos voltam olyan hülye, hogy rendszámmal közlekedtem a városban...nagy meggondolatlanság volt. Egyébként meg azonnal felismerik ezt a motort, ha elmenekülök...elég rikító
ide lenne akkor kicsit megszopatni ...

bár nálatok nem úgy működik mint itt h vissza 2 csőgáz, mert már a házatok előtt vár ugye?
Ez a rendőr már máskor is feljelentett...jöttem haza sikeres forgalmi vizsgáról és azt mondta, mint most, hogy majd ebből tanulok...de ott még azt jelentette, hogy 2 év eltiltás, csak szerencsére határőr volt az oktatóm és el tudta intézni...
háát ilyenkor kell nekiállni sírni, hogy tanuló vagy, ne szopasson stb ... és, nekem eddig bejött
aha,de nekem ezzel nem is foglalkoztak a jegelésen kívül,mert medence,meg keresztcsonttöréssel feküdtem másfél hónapot
hát srácok sajnos ez benne van a pakliba ,de tudjátok, két motoros van.....

drive safe
ez kórházi kép? én hasonlót kihordtam lábon.. hát azóta szopok vele...
úgy el van változva az izület hogy nem megy rá csak 10 csizmából 1:((((
nekem a balcombomon volt pár hete hasonló
annyira szégyelltem hogy nem fényképeztem le
ez 2006os kép!
Mentem szépen a vizsgabázis felé, belenézek a tükörbe látom villog a rendőrautó...megállok. Mutatom a papírokat, persze egyből mondja, hogy lejárt, akkor megmutattam neki a meghatalmazást, amit apa írt(az Ő nevén van a motor), hogy műszaki céljából intézhetem az ügyeit a motornak. Nem érdekelte, azt mondta most ezt szépen elveszi és tanulok az esetből...hát röviden ennyi.
Ne szarj be, az én könyököm is ilyen volt... mondjuk a mai napig szar... én elcsúsztam egy kanyarban, persze védő nélkül , cross szerkóban... zsír volt:D... kemény az aszfalt...
Dekódold nekem magyarra légyszi...kösz!
figyu mi ez a hatósági műszaki meg kit hol hogyan jardoltak
pont úgy,ahogyan láttad.
Hogy tetszik mondani?
pedig én is írtam.