Hypermotard kategóriának tervezték, VIP vendégek indulhattak volna rajta, de érdeklődés hiányában mardat a maximoto. 5.-en mennek benne. Mondjuk az is több mint a Magyar OB...
Törölték a Greinbachi versenyt augusztusban, így szeptemberben 3 vb forduló lesz.
Hát ennek kurvára tudok örülni, mikor ez lett volna a legközelebbi komoly verseny...
Érdemes böngészni már most a www.supermotos1.com oldalt.
Ales Hlad apriliára váltott, a husqvarnák nagyon jó időket futottak az S1 és az S2 kategóriában is. Vorlicek 1mpel jobb időt ment a kvalifikáción mint a gyári husqvarnás Hermunen, Mauno. Igaz ő az Euro open kategóriában.
Holnap rendezik a világbajnokság első fordulóját, az olaszországi Viterbo városában.
Akit érdekelnek a futamok, élőben nézheti az interneten.
Hála a freecaster tvnek. Freecaster TVDemo video
Sziasztok! Keeway X-Ray 50-es motorkerékpárt szándékozom venni... Az egyik dolog ami nagyon aggaszt hogy neten 4kW+ -nak irják, viszont amit kaptam könyvet abban 1.39 kW van irva ami nincs 2 LE :) remélem ez nem valós... meg súlynak 128 van irva, pedig 90 elvileg... Mivel kezdőmotor (eddig nem sokat motoroztam, csak robógó stb.), szeretnék rá bukócsövet vagy bukógombát, de nemigazán találtam... Szerintetek van? Előre is köszi!
Hát ennek kurvára tudok örülni, mikor ez lett volna a legközelebbi komoly verseny...
S1ben nincs KTM
És a világbajnok nevét sem látom sehol...Attilio Pignotti sincs...
Ales Hlad apriliára váltott, a husqvarnák nagyon jó időket futottak az S1 és az S2 kategóriában is. Vorlicek 1mpel jobb időt ment a kvalifikáción mint a gyári husqvarnás Hermunen, Mauno. Igaz ő az Euro open kategóriában.
Akit érdekelnek a futamok, élőben nézheti az interneten.
Hála a freecaster tvnek. Freecaster TV Demo video
De jövő héten már én is megyek egy- két kört valahol!
Remélem mindenki motorkázik!
ÉrdeklődEnék
http://www.youtube.com/watch?v...