Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor mélytorkos volt ma mi?
ollé
én a mai napot végignyomtam a szélvihar miatt
ollé
Narancssárga riasztás van az országban az időjárás miatt - már ez is burkolt KTM reklám
Köszi! Jó éjt!
átadtam! Ő is Téged! Jóéjt
Akkor biztosan rádfér! (Melindát üdvözlöm! )
Jujj.
Van eladó 16.5ös felnim küllőkkel, 5db gumival(egy eső) 50ropiért
minden ok, de azt hiszem most jobb lesz ha lefekszem aludni rámfér... (Melinda szerint... )
1 mm-es távtartó is lehet, ha tudsz olyat csináltatni. A csigából leszedést nem értem pontosan. Max a házából lehet leszedni, a csigából nem...
mondhatjuk így is.... de azért tartom magam!
Már megint erőszak van/volt?
Jobb szeretném megtartani a gyári berg órát. Kivan már találva, kicsit le kell szedni a km csigából,csak meg kell nézni h mennyit,meg valószínű a tárcsa adapterből kell leszedni h középre tudjam helyezni a felnit. 6mm-ből szted mennyit lehet leszedni ami még biztonságos?
Amúgy az időjárás többnyire hétvégére romlik el....vagy legalábbis akkor,amikor az embernek valami dolga lenne.

Nálunk most nem esik,de délután hatalmas szélvihar volt...meg dörgés,villámlás. Utálom az ilyen időt.
Remélem holnap jó idő lesz.
háj
Köszi jól. Csak ma nem tudtam kipróbálni az új gummitt, esik az eső, most olvasom a hírekben, hogy vihar várható. Egész hétköznap süt a nap, 22 fok, jön a hétvége, erre elb.szódik.
Miért nem raksz fel bringás órát? És akkor csak távtartókat kell faragni...
a kerék igen,csak ahogy betettem jöttek elő sorba a problémák.ha a tárcsa jó helyen van a kerék nincsen közében,a km óra meghajtó csigával beteszem akkor meg rövid a tengely, szóval kell még pár milit innen onnan faragni.
Hogy vagy?
Kézcsók!