Igen kapott egy hosszabb úton járó gázmarkolatot ami nekem fontos volt hogy érezzem hogyan kezeljem azt a szemét durva nyomatékot és a karbi vissza lett állítva 80%-ra.
Tehát a leírtak tükrében ha most csutkát húzok akkor max 80%-ra tudom érvényesíteni a karbi által felszabadítandó pokoli nyomatékot!
Nem tudom milyen lehetett Sanyáé, de ez nekem bőven sok.
Fél gáznál nagyobbat kétszer húztam az elsőt 4. be a másodikat 3. ba!
A gatyámba így összesen 7 csík került és egy nagy föccsöntött pont a hetes után!
Igen ez az! Kicsit finomítva lett így már kezelhetőbb lett számomra és vasárnap már nagyon kellemes volt vele menni.
Úgy nagyon sok volt amikor ott voltunk próbálni...
Vigyázok nagyon és tisztelem a vasat, nem akarok vele pofára esni...
ugye a Run to the Hill törölve lett, de helyette ezt a rendezvényt szerveztük. szombaton az aszfalt downhill miatt le van zárva az útszakasz, így lehet motorozni kicsit. csakis azok mehetnek, akiket én személyesen jóvá hagyok!
Mostani hét szombatra (25) szervezhetnénk egy lelkes találkozót KAKUCSRA .
Van kedve valakinek csatlakozni egy kis "fogócskára"?
Az alábbi űrlap kitöltése "értelemszerű".....
Ledrótoltam lesz kamera is, amivel mozgó célpontként menekülhetünk felváltva a pályán.
Halee, Na úgy néz ki lesz verdám hétvégére , most rendeltük meg az alkatrészeket, viszont szombatra bejött egy esküvő sajna , így a kakucs kilőve, bocsi majd jövőhét ,vagy akkor marad a KTM teszt 1-én:S:S
Ledrótoltam lesz kamera is, amivel mozgó célpontként menekülhetünk felváltva a pályán.
1. miután odaértem jöhet az olajcsere, viszont szerszámom csincs hozzá
2. 180 km innen, ezért ott kellene aludom pályázás előtt-után, de most nem állok úgy, hogy panziózzak
Tehát a leírtak tükrében ha most csutkát húzok akkor max 80%-ra tudom érvényesíteni a karbi által felszabadítandó pokoli nyomatékot!
"That's All Folks"
Nem tudom milyen lehetett Sanyáé, de ez nekem bőven sok.
Fél gáznál nagyobbat kétszer húztam az elsőt 4. be a másodikat 3. ba!
A gatyámba így összesen 7 csík került és egy nagy föccsöntött pont a hetes után!
Na szóval kegyetlen...
Igen ez az! Kicsit finomítva lett így már kezelhetőbb lett számomra és vasárnap már nagyon kellemes volt vele menni.
Úgy nagyon sok volt amikor ott voltunk próbálni...
Vigyázok nagyon és tisztelem a vasat, nem akarok vele pofára esni...
Jöjjön mindenki aki számít...
1. Fazer1000
2.Kopf
3. Biker1000
4. Foxy
Remélem nem baj, hogy kimásolással bővitettem.
Kicsit bővebben ha megtennéd...
Enyém tudod nem "közúti" ló
Jöjjön mindenki aki számít...
1. Fazer1000
2.Kopf
3. Biker1000
Délután msn?
De remélem azért még idén lejuttok erre,és akkor én is kimegyek meglesni titeket.
Marad a szombat és Kukucska.
Már csak a 2. problémát kellene kiküszöbölni.
1. miután odaértem jöhet az olajcsere, viszont szerszámom csincs hozzá
2. 180 km innen, ezért ott kellene aludom pályázás előtt-után, de most nem állok úgy, hogy panziózzak
ennyi csak