Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háát - ki fogom cserélni a képaláírást! Koph KTM-jét nézegetve visszahozta a régi emlékeket . A GSXR-t a hétvégén összetörte, akinek eladtam , robogóról ült át . . . még rendesen leb.tam, h nem vigyázott rá
egy robogóé a rendszám, a haver egy CBR 600-on használja (a képeim között-mert az enyém volt) már többször igazoltatták , de semmi. . . a rendőrök hozzá sem tudtak szólni
De mégis az a képaláírásod a KTM alá hogy : " Szerettem őt is, csak súlyra ugyanannyi volt, mint a GSXR :) " ?
már nem emlékszem,h anno az LC4-en mit akartam cserélni vagy javítani, de 30 percig csak azzal foglalkoztam,h szétszedjem és hozzáférjek. Ennek ellenére remélem jövőre KTM lesz a DRZ helyett
ohh ez jol hangzik majd holnap visszatérünk rá akkor:d
így ált vagy fél évig, eccerű lett volna, dehát nekem is most jutott eszembe

mondjuk nevetséges hogy egy gyertyacseréhez szét kell szedni a motort. Nemértem néha ezeket a konstrukciókat, mint amit amultkor mondtam hogy hogyan adhatnak el úgy egy zsír új motort hogy eszi a lánc a felnit
van egy német rendszámom "utángyártott" matricákkal, csak még megtartom, valamire csak jó lesz de van egy a haveromnak is, holnap megkérdezem
meagarok javulni nincs valakinek fölös rendszáma forgalmival törzskönyvel a bergemre segitsetek h megjavuljak és ne kergessenek!
de ha szeretnéd, segítek, úgy vagyok, mint az egyszeri szerelő: bármit szétszedek . . .
hát ha leveszem az oldalidomot máris elférek
most elvágnék egy krómozott husky dugókulcsot fater leszedne nyílpuskával
amugy a jobb alsó sarokban vannak gyertyakulcsok, de metrikus és pont nincs aza méret
szereld ki a blokkot
Nekem egy régi, kissé kopott 17-es dugókulcs volt kireszelve-leköszörülve a megfelelő méretűre.
nagyon be van süllyesztve,és kevés a hely körülötte. Egy csőkulcsot fogok elvágni .
21es villáskulcs picit kiköszörülve..házi de jó módszer
Hejj ma szembesültem egy problémával, miszerint semmiféle szabvány gyertyakulcs nem fér el a KTM-em nél,
látom te ismézed a kreténpont hút
http://www.youtube.com/watch?v... ezt nektek is látnotok kell
Küldj mailt, küldöm a képet
Szeva Jöcó!

Hogy sikerült a bicikli túra?!
Nekem felemás mert nem tudtam próbálni de szombatra kész a gép!
Úgyhogy megyek vissza!
Egy kis hétvégi teszt lovaglás?
Hogy lemenekült mindenki a pályáról amint elkezdtél körözgetni
na jólvan tesó ezt most fejezzük be! láttalak én már Téged motorozni...
Most hétvégén mész pann ringre?
ez nem vicc volt Jocó,te egy piszok gyors rider vagy énmeg jobbra alig bírok fordulni. ez vér komoly sajnos