Háát - ki fogom cserélni a képaláírást! Koph KTM-jét nézegetve visszahozta a régi emlékeket . A GSXR-t a hétvégén összetörte, akinek eladtam , robogóról ült át . . . még rendesen leb.tam, h nem vigyázott rá
egy robogóé a rendszám, a haver egy CBR 600-on használja (a képeim között-mert az enyém volt) már többször igazoltatták , de semmi. . . a rendőrök hozzá sem tudtak szólni
már nem emlékszem,h anno az LC4-en mit akartam cserélni vagy javítani, de 30 percig csak azzal foglalkoztam,h szétszedjem és hozzáférjek. Ennek ellenére remélem jövőre KTM lesz a DRZ helyett
így ált vagy fél évig, eccerű lett volna, dehát nekem is most jutott eszembe
mondjuk nevetséges hogy egy gyertyacseréhez szét kell szedni a motort. Nemértem néha ezeket a konstrukciókat, mint amit amultkor mondtam hogy hogyan adhatnak el úgy egy zsír új motort hogy eszi a lánc a felnit
most elvágnék egy krómozott husky dugókulcsot fater leszedne nyílpuskával
amugy a jobb alsó sarokban vannak gyertyakulcsok, de metrikus és pont nincs aza méret
mondjuk nevetséges hogy egy gyertyacseréhez szét kell szedni a motort. Nemértem néha ezeket a konstrukciókat, mint amit amultkor mondtam hogy hogyan adhatnak el úgy egy zsír új motort hogy eszi a lánc a felnit
amugy a jobb alsó sarokban vannak gyertyakulcsok, de metrikus és pont nincs aza méret
Hogy sikerült a bicikli túra?!
Nekem felemás mert nem tudtam próbálni de szombatra kész a gép!
Úgyhogy megyek vissza!
Egy kis hétvégi teszt lovaglás?
Most hétvégén mész pann ringre?