Óóóóó, hogy bszameg. . . engem ma egy X5 tolt majdnem le az útról hátulról, de lehúzódtam a padkára így el tudott menni az anyjába . . . Pont indulás előtt gondolkoztam, h tegyem fel azt a csúnya visszapillantót, vagy ne. Szerencsémre felraktam, így észrevettem,h nem akar megállni . . . Az a lényeg, h neked nem lett bajod!
Meg! Pompásan szólt és félelmetes az a hang ahogy berúgás közben szív a légszűrő felől ,de még összerakás folyamata van mert a gyújtás szarakodott így próba kör nem lett belőle
viszont úgy is szerdán megy műszakira és addigra remélem bepróbálható lesz a kicsike.
huhú,ma motoroztam egy karikát.kösz Attila.nagyon komoly volt. ja ingen a svenkelést azt nagyon tudom,és meg bolondítottam egy kis lágy dinamikával a képeket :D:D namegyek benevezek egy szalonnasütésre,csak telefonról beléptem.sziasztok
Az a baj igy nem volt teljes a dolog, koph testvér nálkül mint a kv cukornélkül, vagy motor benzin nélkül De majd akövetkezőn ha minden igaz teljes létszámmal vonulhatunk fel 4 KTM 4ever :)
Koph haver, kész vagyok miattad... faszom... kerekezhetttem ma egyedül találkozón... nem tudom, sokan furán néztek... de én akkor is szeretek:D Akrapeti, kapok rá egy kettes osztályzatot?
1/250 10-es rekesz. Nyomja Lacika a svenket élből, középre hangsúlyozott dinamikus téma, igen szűkre vágva.
Azon röhögtem körözés közben, mikor nappal szemben fotózott, gondoltam magamban az ellenfény az már igazi kihívás neki.
Még nem sajnos, jövő héten pénteken vese festés, azt az majd megmutatja mi a helyzet! Ha akkor sem találnak semmit nem várok tovább, haza hozom a moccot azt megcsinálgatom utcára és irány a pálya.
Nem lett bajuk. Mondjuk ennek inkább örüljön a bácsi, mert ha a moccban lett volna valami kár .... pfff.. maradjunk annyiban, hogy nem lettem volna túlzottan nőies.
2.kurvára jól érzem magam
3. holnap kurvára jót fogok motorozni
fűnyírása nálunk
jó lenne mi?!
Meg! Pompásan szólt és félelmetes az a hang ahogy berúgás közben szív a légszűrő felől ,de még összerakás folyamata van mert a gyújtás szarakodott így próba kör nem lett belőle
viszont úgy is szerdán megy műszakira és addigra remélem bepróbálható lesz a kicsike.
hmm az a jégerezés
bergnézés megvolt?
(de kár )
Viszont remélem szikrázik majd a napocsaka és jó lesz az aszfalt keresztbe-hosszába
hüüü... megpróbálok kérni gépet és csinálok rólatok képeket háááá
Füzött küllős polírozott tárcsákkal,90%os gumikkal!
20-5-636-213
GoGo2 team!
Megyek én is és lesek hogy kenitek!
Kb mikortól lesztek lent? már kora de. vagy inkább 11 körül mire kicsit bemelegszik az idő?
Haén tudnék annyira csak mint te már elégedett lennék!
Azon röhögtem körözés közben, mikor nappal szemben fotózott, gondoltam magamban az ellenfény az már igazi kihívás neki.
Nem lett bajuk. Mondjuk ennek inkább örüljön a bácsi, mert ha a moccban lett volna valami kár .... pfff.. maradjunk annyiban, hogy nem lettem volna túlzottan nőies.