meghatalmazást kéne irnom hogy átvehessék az ajánlott levelemet. de fogalmamsincs hogyan kell
nincsen valakinek véletlenül egy megszerkesztett változat
Én a gsxr-rel nem pályáztam, csak közúton használtam. Sok a baleset még mindig, az autósok nem tudják felmérni egy ilyen motor tudását, ha nem a szabályos korlátok között használod, sajnos sok motoros havert veszítettem el, pedig én is szerettem 200 km/h felett járni, de veszélyessss
azt megfigyeltem hogy sokan gyorsasági után átülnek SMre. Attól félek, ha jövőre átülök SMre, semmitsem fog érni a "gyorsaságis tapasztalat". Ezt úgymondom mintha gixxerről akarnék átülni SMre, de na, mégis több köze van a cbr125ömnek a speedhez mint az SMhez :)
Elég sokat, sőt teljesítményleadásában is egyenletes, nincsenek lyukak. Én egy GSXR K6-ról ültem vissza, 2 hónapja adtam el, a srác tegnap összetörte . . . a végsebességet visszább vettem, de a kanyarsebességet nem
Hellll! Vezérműtengely,szelepek,emelt komp. dugó,elektronika,légszűrő,fúvókaszett (de majd a mikuni helyett visszarakom az fcrt), a gyári légszűrőház ki van vágva, áttételt rövidítettem, azt hiszem ennyi
na amugy a gugliban van jópár féle,válogass