Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmm sikerült rábeszélni őket...
Dehogy, csak igyekeztem :):) Viszont ha minden jól megy most már gyári akra lesz :D:D:D
Jó lenne minél többen összejöni,
Ma ment az enyémmel...Lacika.
Most nagyon sok go-kartos van a pályán, valami versenyre készülnek.
Lehet menni, óránként egyszer 20 percet.
akkor jól tudtam! Eddig azt hittem hogy igazi akrapovic rendszer van fenn ... látszat csalósat ragasztod!
Igen ez a gyári!CSak matrica!
Necces sztm nem mert gyerekkel vagyok épp itthon...
Te mocizol már?
Amugy mikor téged fellöktek lett valami a mocival?vagy megusztad te is meg a moci is?
Igen, amugy ott áll az idióta fasz is, a baloldali rózsaszín inges...nem a másik! Szegény Kophi négykézláb szaladgált a mocim elött..nem tudtam hirtelen mi a fasz van, aztán oldalra fodulok és jááááááááááááááááá
ha jó látom hogy gyári kipurendszer van fenn
mivel lejött a carbon matrica meg minden igy nem igazi akrapovic.( akrák általában carbonnal készitett dobvégűek ,nem felmatricázott!)
ha rosszul tudom akkor elnézést!
Fasza kép...mennék már Én is veletek:P:P
engem is ....
Egy köcsög fasz!

Engem is mikor a bácsi fellökött! Pff...

Jövő héten vasárnap jössz Tökölre?
Szép estét mindenkinek!

Börni valóban mentek ringre? Kb. mikor? Ha ilyen csodás idő lenne mint ma akkor megnézném hogy köröztök!
Üdv mindenkinek! nagyon jó kis nap volt, mondhatnám nyári meleggel!
remélem mindenki kimerészkedett egy kicsit!

smhooligan: kentem kentem, és remélem rövidesen találkozunk, és kenhetjük együtt

Beb: vigyáztam, végig csak 20km/h-val mentem, hogy ne legyen baj.

Biker1000: Kecskemétre mindenképpen szeretnék lejutni, mert még nem voltam. remélem Lacika KJC mihamarabb meggyógyul, és akkor együtt csapatunk egy vadat!

Mindenkinek: holnapra jó csapatást aki megy motorozni! (ma estére meg jó szórakozást, aki megy sört emelni! -én megyek
)
Pik-pakk megcsinálják. Szerencsés vagy, rosszabbul is végződhetett volna.

Börni Papa!
Sokat emlegettünk ma, jó lenne egy közös gurulás!
Spanom csinált rólam fotókat, végre nem csak én fotóztam...

Jó tapadást holnapra!
Köszi...És hallod Álltam basszameg álltam és nem belémcsúszott....rámnyomta a gázt állóhelyzetből...még az a szerencsém mert igy nem olyan gyorsan jött belém...IDIÓTA FASZ
No para a lényeg hogy a moci is megúszta végülis mert nincs nagy baja...remélem tényleg hamar rendbe hozzák a kicsikét..csak sajnálom szegényt:(:(:(:(nem folyt sehol semmi csak a tulfolyokból...ennyi KTM teszten már nyomni akarom kakucson :D:D:D bár jövöhétre terveztem kakucsot de most tolodik sajnos.....Ez van..legalábbn Én jól vagyok..

Részvét a mocc miatt! Durva, hogy mik vannak!
hát szerencséd volt igen
én ha a balesetemnél fel tudok állni akkor lesittelnek az biztos súlyos testi sértésért és önbíráskodásért
részvét a motorért, de az a lényeg nemlett bajod, a motor az meg kész lesz pik pakk
Igen Csak nem SMC ...havernak is ktm redbull design van együtt csináltuk...Nekem az uj SMC van neki meg a 2 kipuffos lc4 prestige
Nem voltam ideges ááá nem..Még az a szerencse hogy normálisabb fajtája volt nem az a PARASZT...ja és hogy megúsztam egy karcolás nélkül..CSAK AZ AZ EGY SZERENCSÉJE VOLT !Ismerősék intézik a mocit ugyhogy nem kell várnom a biztosítás kifizetásre meg papirokra csak arra hogy biztosító leszemlézze és utána szedik szét és ami kell azt megrendelik és pakolják is össze....remélem mihamarabb mehetek...Ja és a legszebb...most jött meg a fasza uj ruhám erre itthon szopok benne:D:D:D:D
holnap reggel irány a pann. ring jöjjön minden sm rider
hmm...redbull ktm volt
tudtam én ,hogy az autósok közt is van balfasz
nem verted agyon a fejét a protektoros kesztűvel? Vasalt csizmával orrbarugni a zselés fejét.........
Kétlem Idén nem is voltam még Szentendrén...Max Tomekkk haverom lehetett.....a hétvégén nem is motoroztam
Egy super BMW nek köszönhetően a hátsó felni kuka meg a kipufogo rendszerem is...
Pirosnál álló lámpánál rám ugratott egy kedves BMW-s...SUPER. ( Azt mondta bocsi azt hittem már zöld van ) ..ANYÁD!..Na mindegy jövőhéten veszik fel a kárt és ha minden oké akkor rendelik meg a cuccokat és remélem hó végére kész a verdám fasza