esetleg azért tűnhet számodra úgy hogy tudok motorozni, mert csak kakucson láttál! ott meg már magától megy végig a motorom, úgy hogy csukott szemel ülök rajta, mert már annyira ismerem a pályát. (de mi a helyzet egy ismeretlen pályán?) szóval a látszal néha csal...
gondolom soft gumma! Te se gondoltad hogy ilyen meleg lesz, mi?
nekem medium van fent, és nagyon jó volt. semmi nem látszik a gumin, pedig nem spóroltam vele kanyarokban...
pann ringre is szeretnék már végre egyszer eljutni! kilesem mikor megy arra Lukító, és végre meglátogatom a "hazádat"
A postán kell kérni egy ilyen formanyomtatványt! Elvileg csak azt fogadják el,majd utána kapni fogsz egy hivatalos papírt amit mindig fel kell mutatni a postásnak...én is 1 hónapja csináltattam ilyent.
először nem ismertem meg a ki ez a paraszt aztán Bumm
de én brümögtem mikor hajnalba megnéztem..
nem nagyon szoktál Te viccelődni, nemértem most miért teszed....
nekem medium van fent, és nagyon jó volt. semmi nem látszik a gumin, pedig nem spóroltam vele kanyarokban...
pann ringre is szeretnék már végre egyszer eljutni! kilesem mikor megy arra Lukító, és végre meglátogatom a "hazádat"
Remélem épségben sikerült végig élvezni a pályanapot!, sérülés és egyéb más gond nélkül!
Nem voltam szerencsés mert jól leégett az a kopasz fejem!
Olyan vagyok mint az éppen elpattanni készülő hőmérő!
when the rythm is starts to playin' (ezer éves szar!)
nagymatel@freemail.hu
és nagyon fontos