Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áhh akkor maradjon a melegítő! koph meg megveszi a 20ezreset. látod? már megint eladtam valamidet!
jajaja
csendesebben körülbelűl azt mondták ....de, kussolj már
melegekkel vigyázzunk!
Halee , milyen géped lesz? Milyen az a gumi melegítő? van fotod róla?
sandorjozsefbenedek hozzak a meleget ..... meg a ktm et
el sem hiszem
viszket a seggem nagyon, kis ido meg es megerkezik az ordog lova a 18 kerulti rezidenciajaba es lesz nemulass
Haleee SMC leendő tul.
1 hét múlva lesz géped? ÉÉÉÉLLLLJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!
persze de, már remélem nincsen sok időd használni(egy 7talán)...egy 20ért kapnál tőlem egy használ6ót
hello sm ombrek
ra lenne egy olyan szemtelen kérdésem, hogy ameddig nincsen motorod, addig elkérhetem a gumimelegítődet? természetesen teljes anyagi felelősséggel!
nézőpont kérdése minden , ha 4kéz lábra ereszkedem akkor áll de, amúgy meg szépen lóg
Megjött újra. R6 előtt volt neki egy 2004es fc550 berg, sm-krossz szett, lámpa, rendszám..minden. Csak a marha nemfigyelt h a lengővillát és a blokkot befogó tengelyről elhagyta az anyát...és szépen kirázkódott a tengely. Eközben a 60 valahány paci szépen csavarta a blokkot a vázzal együtt, ami szépen ketté is tört.
bocs, de ezt meg kellett osztanom veletek
azt hittem, már csak lógatni lehet!
nem változott semmi, a cerka kemíny, az élet nehíz
csak ne te legyél a hulla!
az alu tank helyett elviselnék egy fekete míanyagot, és kész is a hullaszállító
megjött az esze?
Vasárnap velünk tartasz ...ne fussááá motorozzunk már
Holnap melózom de vasárnap tuti egész nap veretés lesz
valaki nem akar kategóriát váltani? haver elakarja cserélni az R6-osát egy sm-re, ha lehet bergre.
állj! állj! állj! Slash-t nem kell rávennem, ugyanis ő rendeszeresen fut. akár félmaratonokat is. én meg pihenek helyette is!
mind1 az csak berg legyen