Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mh, a szökével az AC Cobrabol?
biztos örül neki mint majom a farkának...hány éve nem csapatott vele?
nyet nyet kámárát , .....nem tudod megfizetni a precíz munkámat
na most már télleg érdekel hogy ez mitet jelent szerinted
rockwool vagy isover, márciusban jöhetnél erre, délelött munka utána meg pannonia, na? olyan 17.00-tol
nagy divat lett, ez a szarnak a jele.......
de ti voltatok a leghangosabbak, de erre én elvböl inyé megcsinálom neki. Alles uj benne.
hopp lebuktam

na akkor bye bye!
tudta a fene hogy ilyen hülye a Zsolt hogy víz nélkül megy...
mi csak annyit tudtunk hogy kiégett benne pár dolog...kb 1 hónap után is égett szaga volt a motornak
így azé más a helyzet
één multi kulti vagyok... from usa to leningrad ... danke meine szüleim

a legviccesebb amikor elköszönés képpen a magyar slanges azt mondja hogy "Hy", mondom megyek, nem jövök!
nem felejtessz, szemet szemért....ez egy 6 csillagos vallás tanításában van benne
de te nem itt nőttél fel télapó,nem vágod az itteni jeleket, szlenget
87...
a faissti tudja nagyon miröl beszélek, ez az ö szövege volt anno Huskyval szemben stimmts Faisst?
76 ne játszd mindig az öregapot
igazából én nem is tudom mit jelent..mivel kb soha nem használom...
még fúrumon se nyomtam be soha
de szerintem valami nemtetszést kinyilvánító kézjelecske
nagy francc bist du basztatod a gyerek idegeit....még meg se kapta
nem tom ti mikori kiadások vagytok de, nálunk nem ezt jelentette az biztos...de mind1 dobjuk a témát
csak legyen benne viz külömben az lesz hogy: mondtuk neki hogy ne vegyen ilyen olasz szart, nam halgatott ránk, és tessék... sing halelujaaaa
Ja, nem vagyok én bili füle, találékony györök vagyok, azért nemmondom, hogy nemhiánycikk de, van más sport is ami a dopaminomat kihozza, csak ezt a gogo-t nemtom , hogy oldom meg ...majd levágom a bütyköket
látom most hogy olasz motorod van/lesz egyetértünk!
megbeszéltük

eléggé le vagy törve.
nálam annyit jelent hogy szar