Nekem nagyon tetszenek, de sajnos nem lesz ilyenem.
Viszont, ha minden jól megy, akkor fox sisakom lesz.Ma kapjuk meg, nagyon nagyon remélem, hogy jó lesz a fejemre
Ez egy csajos lightos túrának indult, az ő ötlete volt, hogy én is menjek. De semmi szidás nem volt, jól éreztük magunkat, jó volt a társaság is, tényleg klassz emlék marad.
Hát sejtheted a Zolinak mennyire tele volt a....kiscipője.
Az utolsó pár km-t mi is aszfalton tettük meg,de hát a hátsó felem az jujj jujj
Szép emlékek ezek
Én ezeket a távokat egyedül és aszfalton nyomtam..."terepen" (földút) mondjuk volt már 150 körüli napi táv, azzal nem volt gond...viszont az SC utassal, hát az halál volt...100 km után legszivesebben árokba löktem volna a gépet a nővel együtt és hazagyalogolok...
Ja...de azért terepen néha elég fogcsikorgatós volt az a kompromisszum...bár itt felénk a nagy lapos pusztában végülis egészen jól lehetett használni...bezzeg mikor a Bakonyban bevittek a jóba a helyi vagányok
Viszont, ha minden jól megy, akkor fox sisakom lesz.Ma kapjuk meg, nagyon nagyon remélem, hogy jó lesz a fejemre
teljen le mindenkinek minél előbb a munkaidő
Nekem többszörösen is már csak emlékek...
Egyre többen lesztek akinek ilyen sisakja van(Airoh)
Én is szerettem volna, de már sajna nem gyártják
Az utolsó pár km-t mi is aszfalton tettük meg,de hát a hátsó felem az jujj jujj
Szép emlékek ezek
Ritkán is voltál mostanában a fórumon.
Már kezdtem megijedni, hogy elhagysz bennünket.
Én ezeket a távokat egyedül és aszfalton nyomtam..."terepen" (földút) mondjuk volt már 150 körüli napi táv, azzal nem volt gond...viszont az SC utassal, hát az halál volt...100 km után legszivesebben árokba löktem volna a gépet a nővel együtt és hazagyalogolok...
Azt hittem sose érünk haza.
Most nyitottad a boltot?