Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kéne már alukálnod? vagy izgatott vagy az új motor miatt?
nem akarsz miniszterelnök lenni?
Jóestétmindenkinek!
Olllyan szófosás van itt mostanság, hogy az ember kihagy egy-két napot aztán tisztára elhavazódik. Hát ez van most velem is, most próbálok egyben válaszolgatni, bocs ha (szokás szerint) hosszú lesz!
Giraffe vs. GD: nem vagyok egy igazságosztó alkat, de biztosn állíthatom, hogy GD-nek van igaza, az SC modelleken gyárilag "kis dob" nélküli Z-cső volt. Az botorság (hogy finom legyek), hogy nem szabad kiiktatni mert lángot meg hőt csillapít ez a cucc. Egyszerű elő-hangtompítóként funkcionált. Ezt mutatja az is, hogy gyárilag voltak olyan modellek, amit enélkül (sima Z-csővel) adtak ki ill. gyári extra (Power Parts) alkatrészként kínálták a sima Z-csövet. Erről még az jut eszembe, hogy a Castrolból a GPS ill. az R4 típusú olajakat nem szerette tapasztalatom szerint a KTM, az újabb olajakról nem tudok nyilatkozni! Aki nem érti, ne keresse az értelmét a fenti mondatnak!
LaciCRM: A fentiekből már rájöhettél (persze ha rám hallgatsz!), hogy nyugodtan iktasd ki azt a dobot onnan a rugóstag mellől, semmi baja nem lesz a mocinak! A himbamechanizmusodban valószínűleg a rugóstag alsó szeme szart be. Sajnos baxxa zsírozni a nagytudású KTM tulaj (pedig van zsírzószeme /a csapágynak nem a tulajnak! /) és hamar beszarik. Nos ez nagy fájdalom szokott lenni, mivel csak gyári forrásból szerezhető be a cseredarab ~15eFt-ért... . Ja és ha már kipufogót hirdetsz, írd már oda, hogy KIPUFOGÓ, hisz nem mindenki KTM mániás, hogy tudja mi az a HGS!
Foxhunternek: engem is érdekelne az edzőtábor. Részletesebb info gondolom ha kiderül, hogy érdemes-e egyáltalán.
Ne ennyi köszi, hogy elolvastad!
Fan-dee-naa!
Gute Nacht
nem hangzik rosszul.
Hát akkor tudok valamit neked ( husqvarna-racing.hu proudly present )

Felmérés képpen:

Április vagy Májusban lenne rá igény egy hétvégi edzőtáborra?
Az edzőtábort ugy akarjuk hogy 2 felé osztani a motorosokat, hobby/amatör és haladok!

Mauno Hermunenel és Jürgen Künzelel!

Helyszint még keresem... elképzelés már van!

olyan 15.000Ft körül lenne az ára!

külön kérésre 2009es SMR 510es bérelhető arra a hétvégére! (4 db áll rendelkezésre)
Tudom, hogy nagyon sokat kell még gyakorolnom. A tavaly kimaradt 3 hónap............... azt naon sajnálom. De idén, ha tehetem pályán leszek.
a számból vetted ki a szót!
Ezért szeretnék pár versenyen indulni, hátha sikerül a csajok figyelmét felkelteni. Meg ezért lettem !
Hát, abban nem túl biztos vagyok ... A supermotos csaj nagyon keményen nyomja ( ő egy SMR450rr nyomja ! )

De szebb látvány a kis foxy, az tény
Szerintem nem attól függ ... Csak egyszerűen nincs annyi potenciális Vásárlok ! Most ne haragudj, de én nem sok nőt ismerem, aki motorozik ! Több nő = több lehetőség ... Remélem (meg)érthető vagyok
Foxy ezeket simán elpicsázná, már ránézésre is!
nem a nem tetszésről van szó! tudod, hogy mindenki elismerően szokott gratulálni a teljesítményedhez. a kulcsszó az az, hogy kevesen vagytok..sajnos!
holnap akkor!
Elhiszed, hogy erre már rájöttem...................... de leszarom, nem fogom azért abbahagyni a moto-t, mert pár pöcsnek nem tetszik.
Van egy jobb megoldás : http://www.husqvarnamotorcycle...
Semmi gond... Ismerem valahonnan
hogy az a........uhhhh.....elfelejtettem! nem írtam fel és a fejem mint a szita. már írom is fel és holnapra megvan az infó! sorry balfasz vagyok néha...
nem, a gerincvédő
ha meglesz az smc most februar vegen - marcius elejen es bettem mar ruhat is es meg meglesz akkor beszelgetunk