Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én holnap cserélem el a dr-zmet 1 KTM 660 smc-re
az kemény. hihetetlen mennyire figyelmetlenek az emberek
remélem jól rá ba..ott a nő
szóval elémfordult egy hölgy akinek stop táblája volt
Csa papa naná
védett úton mentem elémfoencsémre a első kerék érdult egy hölgy akinek stop táblája volt.Szerencsémre az első kerék mögött mentem bele az autóba (fék nélkül) igy át tudtam repülni felette (28 m) ha a kaszniba akadok bele akkor letelt.
Medencetörés 3 helyen,keresztcsont törés,bokatörés,leszakadt pár belső szerevem,meg pár zuzódás ilyesmi.
2 hónapra rá tanultam újra járni ilyenek nagy vonalakban
Ez 660 Kató?
Szevasztok! A zsekák minek állítottak meg (alsó képen)?
támogasalak pajti?
a képeket elnézve örülhetsz hogy élve megúsztad bármi is volt...a sztori ha nem titok engem is érdekelne
én is összetörtem mint a ropi,ha érdekelnek a részletek elmesélem.
A motor totálkáros lett ugyhogy elvitték ahogy volt
ez a törött gép megvan még ? a kerekek ?
platós ifa nem jó, túl magasra kell pakolni
amugy a világbajnokos kép közül mejik vagy te ?
he ezzel mivan? Lett komolyabb bajod? vagy csak a gép nullázódott le? amugy 3 szál elektróda oszt cső jobb mint az ujj..
de akkor már hozhatnék nekedis, nagy az a plató,,
Akko meg be kell tolatni egy IFÁ-val rá a platóra oszt padlógáz.A füstben ugysem tudják merre mentél
Itt van mellettünk miskolcon a KTM szalon csak egy 2 centis üveg választ el a géptől :D
Mattinghoffenbe kell menned mert ott csinálják a Berget is a KTM -nél ugyhogy valamelyik sógort kell becsekkolnod valamivel
bemegyek a husaberg gyárba oszt elhozok egyyet ugyis ojan kurvasok van észresem vennék max lefizetek egy japán szakmunkást a szalag végén ne balra tolja hanem jobbra mert ott áll a kocsim utánfutóval.. vuhahahha
Én is csak egy jó szponzort akarok,hogy elindulhassak amatőrben
egy két aprósággal segithetne mondjuk gumik,lánc,lánckerekek,olaj,fékbetét ilyenek
én egy komplett supermotot kérek, örök életre kifizetett járulékokkal, csak benzint kelljen tankolnom
agyyyatok egy szupermotyóü szettet mert megőrülök VÁÁ!
sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy mégsem lesz...anyagi, és egyéb okok miatt azért lázasan nézelődök, és ha van valami jó kis gép, olcsó fentartással, akkor azokról szívesen veszek infókat :)
nem ojan rossz hely az
egyébként milyen motor lesz?