Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semi különös a városba már nem is mociztok elég jól szétesett a csapatod pajti!?
szeva Kato ja nagyon dúúrva volt bazeg. Egyenlőre nem tudok senkit,de amint van valami hívlak.Amúgy mi a téma?
Szia
Neked is
Szióka! Jó pihit mindenkinek!
Tegnap sikerűlt meglátogatnom a mocimat, most nagyon happy vagyok!
Olá Smhooligan mi a pálya nem is tudtam itt nyomod nem tudod valakinek elnyomni a mocimat elég szarul számitják be a márka kereskedök jelenleg,hogy nincs szezon!amugy veled mi van nyomod,multkor elég jól bevertün nem?
Köszike
Állni is lehet, meg már hozzá vagyok szokva. Terepen is szoktunk menni 150-200km, utcán az szinte semmi.
Megkaptam
És holnapra vagy holnap utánra megmondom ha jo igy
200 km egy enduróval?
én 30km után vígan ugrok le az exc ről...ha egyáltlaán ki tudom szedni azt a vékony ülést a .......
Kaptál egy üzit
Csak úgy mennék, hogy hétvégén megszállnék Sárváron, így a legegyszerűbb.
Szívesen
Hát azért nincs olyan közel neked .... de motorral semmi nincs messze
Köszike! Tőlem kb. 200km
szota87@hotmail.com ez msn is ....
Hát ö konkrétan nem motorozik de szokott velem szeret amugy... még jo
Amugy ha megyek p.ringre akkor haverom is jön -szunyog- és moci csak két személyes
Meg azért slickel nem igazán mennék majdnem 100 km -t .
Kérhetek egy e-mail címet tőled? Ne aggódj, nem akarok semmi rosszat sem!
Én lemociznék, azzal nincs gond, csak egyedül... A csajod nem akar mocizni?
Hát tölünk nincs messze de nekem is kell vki aki levinné mocimat addig nem akarok még1szer lemotorozni...
meg mondta barátnöm hogy lejönne velünk és kocsival lenne az igazi meg egyszerübb is .
Jövőre én is tervezem a P. ringet, csak kell találnom valakit a környékünkön akivel eltudok majd menni, mert egyedül nem a legjobb.
Hááááát,igen! Nagyon szépen motozik, pedig én már láttam sok embert mocizni, de Ő tényleg nagyon ügyes!
Jaaaa értem
Igen jol tud motozni .....
Én nem mociztam, csak kísérő voltam, de igen, pont ŐT kísérgettem..........
Értem...
És jo volt P.ring ? én nyáron voltam még de sajna nem motoztam ringen tavasszal megyek csak de akkor már nem hagyom ki !
Barniék nem voltak lennt ?
Szió! Hát motoroznék, csak nem úgy jöttek össze a dolgok, sajna nincsen nálam a mocim. Szoktam endurozni és supermotozni is. A Yamahából nem lesz semmi sem jövőre, de nem mondok le róla. Kakucsra meg Gyöngyösre szoktam járni pályázni, de hétvégén sikerűlt lejutnom a P. ringre is, egy ismerősömet kísértem el.