Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a WR
akkor jó hogy eladtam a yamit :DDD CSAK ÉGtem volna vagy lehet buzinak néztek volna vele
te már nem vagy csaj
én is többek közt
az összes többi meg pasiknak
Na yamahás fiatalok, sz#rban vagytok...
Ezek szerint a Yamaha csajoknak való?
szerintem a ktm tesztből lófasz se lesz...derékig érő sár lesz..mi nem is megyünk le...
inkáb lmegyek quadozni haverokkal...ma vették át a zsír uj quadokat...
jah supermotora sztem is jobb a 450

kinek mi a szimpatikus, nem fgok ezen összeveszni senkivel :D
CSAK KIFEJTETTEM H PIROSPONT A ktm nek :D
szerencséd van vele
de egy lánynak kezelhetőbb a Yamaha, meg én 450 szeretnék mert többet supermotozom
május óta van ktm em... eddig láncmeghúzás és befújás amiket kellett rajta csinálnom.. nomeg légszűrőtakarítás, telószárakból levegőt kiengedni... de ezek rutinmunkák

más bajom nem volt vele pedig szinte minden nap mentem vele
jó de az exc is enduro.... sokkal puhábba futóműve, teljesen máshogy van áttételezve a váltó is.. egy cross más

akkor csak én vagyok őrült és szertem az odabaszós mocikat mega végleteket

de az exc300 nyerte a tesztet az excf el szemben
én nem fikázom,az ismerőseim közül mindekinek KTM van, de szinte mindig van mit csinálni rajta
nekem a kékség jobban tetszik, na meg jobban kezelhetőbb
Azért a svéd nem megy szarul, meg 2T-hez is szokva vagyon (300EXC-je van)...persze a Déczihez meg a Tóth Ádámhoz képest lassú volt, na de ne is hozzájuk mérjük már magunkat...
arról nem is beszélve h az összes 4t szart oda lehet baszni vele
hehe :D AZ ENDURO.
hát felőlem a japánok el is tűnhetenek. ez az első labanc mocim és eddig japókat 1000 x felülmúlja...

elég csak a brembo fékekeket, wp futóművet, meg magura hidrakuplungot említenem

mindenki fikázza a ktm et akinek japó mocija van akinek meg ktm az isteníti
meg kezdek rájönni hogy a ktm a legpénztárcabarátabb cross
Az jó, úgy örültem neki hogy végre találtam egy motort amivel tudok kanyarodni és még rugózik is alattam, hogy alig akartam leszállni róla!
nekem nem kellene KTM, de szivesen kipróbálnám, nálam a YAMAHA a nagy szerelem
nem kente neki eléggé ááá én a powert imádom alegjobban... kell az... sokat mocizom supercross pályán oda kell nagyon h húzzon alúlról mert nincs hely kigyorsítani a kanyar után
excf ről a 250 esről meg fikálást hallottam... teszten alig bírták beindítani meg ilyenek. melegen is nehezen indult nem is értem
Hring-i (VIP ) tesztnapon Gustafsson haverom kipróbálta, aszonta még neki (beöltözve ~100 kg) is kemény volt a rugózása. Ezek után a 64 kilómmal nem sok értelmét láttam ráülni...főleg hogy erőben már a 144-et is bőven elégnek éreztem (mondjuk leginkább az hülye krosszos digitális powernyitás miatt - hogy a f#szomba lehet már úgy motorozni?!?)...