így akko' gondolom akarsz érte egy pár ezer forintot...
ha meg lehet javitgatni, akkor nem foglalkozom a sérülésekkel, nem divatbemutatóra kellene , hanem ilyen esni-kelni gyakorlós, játszós (mecsbox a zsebbe....)....
Még nemtom melyik nap 16 vagy 17. Szerintem a 7en még kiderül.
megvan igen,de a tegnapi taknyolás eléggé meglátszik rajta kilyukadt a térde a könyöke meg a válla is úgyhogy nem járnál jól vele úgy gondolom. mikor jöttök?
Giraffe64!
Beszéltem ma a fényezőnkkel, megpendítettem neki egy hasonló bukó dekort, mint a Tied, csak fehér-narancs színben. Nagyon gusztustalan lenne ha lekoppintanám? (valószinű 50-50% szinelosztásban csináltatnám)
én már lassan nem tudok , 24 órás leltár után.....................
ok, időben jelzem, hogy melyik nap megyünk...
Jó éjt.
ha meg lehet javitgatni, akkor nem foglalkozom a sérülésekkel, nem divatbemutatóra kellene , hanem ilyen esni-kelni gyakorlós, játszós (mecsbox a zsebbe....)....
Még nemtom melyik nap 16 vagy 17. Szerintem a 7en még kiderül.
Beszéltem ma a fényezőnkkel, megpendítettem neki egy hasonló bukó dekort, mint a Tied, csak fehér-narancs színben. Nagyon gusztustalan lenne ha lekoppintanám? (valószinű 50-50% szinelosztásban csináltatnám)
megvan még az eladó börrucid? ugy néz ki megyünk jövő7végén p-ringre, és ha addig nem találok, akkor megnézném!
Ha bármi közbejön szólni fogok! Ott találkozunk!