Szia!
Nekem volt Forma csizmám.
Igazán nem volt vele problémám, azon kívül, hogy csak a farmerral tudtam használni, mert a vádlim miatt a bőr ruha már nem fért bele a szárába.
Nagyon kényelmes, strapabíró egyébként.
A Mugen is ugyan ilyen, szűk a szára, ezért nem vettem meg, arról nincs tapasztalatom.
Na hát igazad van, megnéztem az árakat. Vicc. Fc-motoról rendeld be. Vagy ha nem zavar hogy narancssárga, vegyél 32-ért smx6-ot ktm-esben
A Gaerne talpa annyira kemény volt hogy 1pontban ért csak a talajhoz, számokra elviselhetetlenül kényelmetlen volt.
A mugen 2éves korára kb 30000km és teljesen szétkopott, a talpa, a bélés a varrásnál, a saroknál a puhább bőr kifoszlott
Az alpiba lemotoroztam 3szezont ~60000km és semmi baja, picit a talpa kopottas, pedig én abban mentem terepen is, várostnéztem, nem kíméltem. Elestem benne és leszakadt a koptatója, amúgy még most is meglenne. De 32-ért vettem újat
Köszi a tippet. Csak ezt az oldalt találtam, de itt is csak fekete van. És azért nem az 50 körüli árszínvonal. A V2 pedig már 85e. Most is Alpinestars csizmám van, de szegény már teljesen elhasználódott, helyette kellene valami max. 50e körül, fekete-fehér színben. https://www.rider13.hu/termek/...
Reklámozzon csak, nem izgat. Nekem jónak tűnik, de nem laktam még be. Ruhából is ezt értem el anyagilag, nincs is vele bajom, azon kívül, hogy bebüdösödött a belső benn, de ez nagyjóból mindben előfordul.
10-en évig használtam egy Difi kesztyűt is, ami az idén az egyik ujánál kilyukadt, pedig azt is mindenki tudta, hogy nem egy tartós és jó kesztyű.
Azt meg hogy amikor vettem sem tetszett, azt meg nem is említeném, ez legalább tetszik most!
Én használtam Proanti kesztyűt, ami 5 évig gond nélkül birta.
Pedig csak 11-12e ft-os kesztyű.
Nem nagy márka, de nekem bizonyított amikor hemperegtem.
Nem mindig a "menő" nevek a megfelelőek.
Néha a nevet kell megfizetni.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a Dodor reklámoz, Te nem. Ha neked jó az a minőség akkor jó. De érdemes rendes márkákat is felpróbálni hogy legyen összehasonlítási alap, milyen amikor a varrások jó helyen vannak és nem nyomják az ujjadat
Ez nem kérdés vedd meg ! Én is szemezek vele,ha anyagi lehetőségeim engedik azonnal veszek. Szerintem akinek volt komoly esése az nagyra értékeli ha utólag belegondol mennyit szenvedett.
Kaptam egy ajándékkártyát, így lehetőségem lenne venni egy Alpinestars TECH-AIR 5 légzsákos mellényt, de kellene a megerősítés.
Mi a véleményetek, Ti vennétek?
A pénz először az életben nem számít, csak egy helyen tudom elkölteni, más felszerelésem megvan.
Amúgy szezonban napi szinten ingázom Bp.-Velence között pályán-városban.
Ezt a protektort keresem: 063RGS0015
Bőr ninja felsőbe való hátproti.
Szerintetek honnan tudnám beszerezni?
Tavaszra kell. Rendeljem ebayról vagy alliról?
AGV Flyer sisak, L-es. Kevest használt állapotban, zsákjával és egy másik plexivel: 8e
Shox L-es bőrnadrág, szintén keveset használt szép állapotban van: 8e
Nekem volt Forma csizmám.
Igazán nem volt vele problémám, azon kívül, hogy csak a farmerral tudtam használni, mert a vádlim miatt a bőr ruha már nem fért bele a szárába.
Nagyon kényelmes, strapabíró egyébként.
A Mugen is ugyan ilyen, szűk a szára, ezért nem vettem meg, arról nincs tapasztalatom.