Eladó fekete Course Oslo Kevlar motoros farmer, teljesen új, címkés, sajnos rám nem jó
Mérete 30W 34L, derékbősége 85 cm, belső szárhossza 87 cm, külső szárhossza 112 cm.
Külsőre teljesen utcai farmernak néz ki, klasszikus szabással és zsebkiosztással, belül kevlaros és hálós béléssel valamint zsebekkel a térd- és csípőprotektorok számára (protektorok nincsenek benne).
15900 Ft (+ szállítás).
Sziasztok, Viszonylag régi sisakhoz (AGV - GP1) keresek "alkatrészeket". Plexitartó csat és felső szellőző burkolat. Van valakinek tapasztalata abban, hogy lehet e külön kapni ilyeneket? A kép illusztráció: ezt a két dolgot keresném. Előre is köszönöm a válaszokat.
Eladó a képen látható Roleff kabát XXL méretben!
Kivehető béléssel, alig használt,hibátlan állapotban!
"Sajnos" kifogytam belőle,így nagy lett nekem.
Irányár: 20.000 Ft
Érd: 0620/995-0303
A kevlár szövés vagy betét arra szolgál hogy ha csúszik az ember akkor ne a bőre és a húsa égjen le hanem a kevlár anyag pár másodpercig védje a feluletet. Ha nagy bazdmeg van kb mindegy de kisebb csúszást mindkettő megfoghat, legalábbis pár éve amikor én utánanéztem melyik opció a jobb. Nekem specko a betétes van, ami ugye a segg és a comb külső feluletein van ahol esélyesebb a csúszás..
Sérült csúszott dainese bőr ruhámat kihez vigyem javítani,szerintetek?