Nekem volt gaerne gp1 csizmám, biztos jó de azt a szart 50km után eladtam. A talpa olyan volt mint egy 10-es lemez, semmit sem hajlott ráadásul egyetlen pontban ért a talajhoz, állni lehetetlen kínszenvedés volt benne. Motoron ülve semmit sem éreztem benne.
"Csizmát a Gaerne meg a Sidi tud csinálni, a többiek csak próbálkoznak." by Sanya72
Bár most van egy Alpinestars-om is és az sem tűnik rossznak - igaz, még csak két szezont hordtam, Gaerne-ből meg van olyanom amit 10 éve vettem és 8 éve használom.
Ma kellett menni a motorral, és felvettem a ragasztott talpú motoroscsizmát és bírta a "kiképzést"!!Arra figyeljetek oda, hogy a ragasztó ott maradjon, ahol ragasztania kell. Nem mindegy amikor összeragasztottam milyen helyzetben teszem le, hogy a ragasztó a helyén maradjon!
Alpinestars smx6. Az enyémben volt 40ezer km amikor pofára estem és leszakadt róla a koptató. Mivel akciósan vettem egy másikat már előtte, ezt inkább elraktam tartaléknak de ha megragasztanám, mehetne tovább. Tehát 40ezer alatt nem ment szarrá.
Bátran ajánlom, kényelmes, lehet benne sétálni. Én simán mászok vele sziklákra is a horvátoknál, nem vigyázok rá de bírja. Egy a baj vele hogy nem vízálló. Csak akkor büdösödik bele a lábam ha 2-3napig esőben motorozunk és beazik.
Vegyél cipőtalp-ragasztót, (PATTEX) és kend be vastagon, ragasztóval, PRÉSELD ÖSSZE, és hagyd megszáradni, ! Én most ragasztottam vissza 3-féle cipő-motoroscsizma -bakancs- talpát a "pattex"-el és úgy nézem , két nap után, hogy megfogta , nem kellett az élelmiszer-áruházból a kezemben a talpával visszajönni!
Mire, milyen felhasználsára stb. A sportcsizmától, védelemre nincs jobb, de azzal nem fogsz a csajoddal sétálgatni komfortosan. A cipők jók, de védelmük is olyan, amilyen. Milyne kompromisszumot akarsz kötni és hol, ez attól függ. Gaerne, TCX, Forma stb. ezek nem rossz márkák.
Tavaly kezdtem motorozni, akkor vettem egy Plus túracsizmát, ami 7500 km ingázás után elkezdte elengedi a talpát.
Vennék egy újat, de milyet? Ajánlanátok márkákat, amik tartósabbak!
A microfiber/szintetikus anyagúak jók, tartósak vagy inkább bőr?
A cipőkről mi a véleményetek, ingázáshoz, védelemben megfelelőek?
Sziasztok!
Eladó pár cuucom,ha valakit esetleg érdekel.
Spyke 2 részes bőrruha eladó!56-os méret! 60Ezer Ft irányár.Székesfehérváron próbálható,de postázom is ha kell.
Oldaltáska szett,hengertáskával : 20 ezer Ft.
OGK bukósisak Xs-es: 10ezer Ft
Elado FLM két részes bőr ruha, karbon térd váll könyök protektorokkal, naci zsebes, kabátba is van zseb, össze cipzározhato, 50 es méret, ém 180 cm magas, 80 kg vagyok, lassan kezd szűk lenni főleg pocakba 204461779
Nyitott Nitro sisak
- M-es méretben (rám sajna nagy lett)
- 3x10 percet használtam, tehát szép tiszta, patent állapotban van
- nagyon jó minőségű anyagokból, puha valódi bőr részekkel
- eredeti zsákjával adom
Ár: 18.000 Ft
Ha nem alkudozol, akkor az ár tartalmazza a postát!
Bukóhoz érdeklődnék, hogy ki-merről szokott hozzá plexit rendelni?!
Sikeresen eltakartam a hétvégén és a Shark sisakom plexijének letört az egyik pecke.. :S
Eladó a képeken látható SIDI ROARR motoros csizma 45-ös méretben.
Egyszer használtam, ~300km van benne. Sérülésmentes, méretprobléma miatt eladó ( erősebb 43-as, vagy 44-es lábra ajánlom )
Doboza és papírjai megvannak.
Bár most van egy Alpinestars-om is és az sem tűnik rossznak - igaz, még csak két szezont hordtam, Gaerne-ből meg van olyanom amit 10 éve vettem és 8 éve használom.
Bátran ajánlom, kényelmes, lehet benne sétálni. Én simán mászok vele sziklákra is a horvátoknál, nem vigyázok rá de bírja. Egy a baj vele hogy nem vízálló. Csak akkor büdösödik bele a lábam ha 2-3napig esőben motorozunk és beazik.
Tavaly kezdtem motorozni, akkor vettem egy Plus túracsizmát, ami 7500 km ingázás után elkezdte elengedi a talpát.
Vennék egy újat, de milyet? Ajánlanátok márkákat, amik tartósabbak!
A microfiber/szintetikus anyagúak jók, tartósak vagy inkább bőr?
A cipőkről mi a véleményetek, ingázáshoz, védelemben megfelelőek?
Köszönöm a segítséget!
Üdv: hidie
Eladó egy két ruhám - sisakok
Ha valakit érdekel, kérem a mail címemen jelezze ide ritkán látogatok fel
santakukac@gmail.com
Köszi !
Eladó egy két ruhám - sisakok
Ha valakit érdekel, kérem a mail címemen jelezze ide ritkán látogatok fel
santakukac@gmail.com
Köszi !
Eladó pár cuucom,ha valakit esetleg érdekel.
Spyke 2 részes bőrruha eladó!56-os méret! 60Ezer Ft irányár.Székesfehérváron próbálható,de postázom is ha kell.
Oldaltáska szett,hengertáskával : 20 ezer Ft.
OGK bukósisak Xs-es: 10ezer Ft
tel: 705299141
vagy czako20@freemail.hu
Eladó pár cuccom,árban rugalmas vagyok,keressetek bátran,megegyezünk,több képet infót ha érdekel valami.
Spyke 2 részes bőrruha 56-os :60000
gerincvédő : 3000
OGK Xs-es bukósisak: 15000
czako20@freemail.hu
+36705299141
Székesfehérvár
- M-es méretben (rám sajna nagy lett)
- 3x10 percet használtam, tehát szép tiszta, patent állapotban van
- nagyon jó minőségű anyagokból, puha valódi bőr részekkel
- eredeti zsákjával adom
Ár: 18.000 Ft
Ha nem alkudozol, akkor az ár tartalmazza a postát!
Bukóhoz érdeklődnék, hogy ki-merről szokott hozzá plexit rendelni?!
Sikeresen eltakartam a hétvégén és a Shark sisakom plexijének letört az egyik pecke.. :S
Köszi előre is az infókat!
Egyszer használtam, ~300km van benne. Sérülésmentes, méretprobléma miatt eladó ( erősebb 43-as, vagy 44-es lábra ajánlom )
Doboza és papírjai megvannak.
24500ft