Kivehető víz- és szélálló, lélegző membrán és thermobélés;
a membrán és a thermobélés használata tetszés szerint variálható;
szellőzést biztosító hálós betétek;
SW-bioelasztán térdprotektorok, melyek SAS-TEC protektorra cserélhetők
Eladó Női XXS (155 cm, 50 kg) Shox Tiana cordura nadrág 25.000 Ft-ért. Új ára 45.000 Ft volt.
1x volt asszonypajtin, de lapra vágtam az R1-et párszor egy jó kis hegyi szerpentinen és azóta nem akar motorozni
Van egy eladó női kesztyű is 5000 Ft, textil (Madbike) Női S méretnek felel meg M van beleírva.
Van valakinek HJC C70-es bukója?
A beépített napszemüvegnek van torzítása?
(A mostani bukómban is van lehatjható szemüveg, de az egy picit torzít, engem zavar.)
Eladó egy szezont (mínusz nyár, mert akkor egy hálós dzsekit hordtam) használt Bering Forcio dzseki.
Fekete-szürke, M-es méret (inkább vékonyabb alkatúakra jó).
45999 Ft (+ szállítás), Budapest.
Kacsaszalagot kifeldtem, én kérek suldigungot. Volt egyszer eláztam még úgy duksival a benyakúton nyerítettek mikor bementem fizetni, felültem a motorra alig láttam a gőzölgő blokktól, indításkor megvártam míg mind a kettő henger berottyant.
Néztem a mérettáblázatukat jó lesz szerintem, ha esetleg nem akkor cserélem. De csizmában ez a méret jó cipőben inkább az egyel kisebb. A nyári cordura is ez a márka tőlük, és marha jól bírja.
Kivehető víz- és szélálló, lélegző membrán és thermobélés;
a membrán és a thermobélés használata tetszés szerint variálható;
szellőzést biztosító hálós betétek;
SW-bioelasztán térdprotektorok, melyek SAS-TEC protektorra cserélhetők
1x volt asszonypajtin, de lapra vágtam az R1-et párszor egy jó kis hegyi szerpentinen és azóta nem akar motorozni
Van egy eladó női kesztyű is 5000 Ft, textil (Madbike) Női S méretnek felel meg M van beleírva.
45 méret
80000Ft
+36703734137
Ár 70000Ft
Tel: 36703734137
A beépített napszemüvegnek van torzítása?
(A mostani bukómban is van lehatjható szemüveg, de az egy picit torzít, engem zavar.)
Fekete-szürke, M-es méret (inkább vékonyabb alkatúakra jó).
45999 Ft (+ szállítás), Budapest.
Megbízhatóságra gondolnék leginkább, de más tapasztalat is jó lenne.
https://m.louis.eu/artikel/van...
Valakinek esetleg tapasztalata a csimmával...
Igaz már rendeltem egyet így majd lesz saját...