Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

+36húsz509956hat számon elérhető vagyok
A ruha leírása lemaradt:

Kivehető víz- és szélálló, lélegző membrán és thermobélés;
a membrán és a thermobélés használata tetszés szerint variálható;
szellőzést biztosító hálós betétek;
SW-bioelasztán térdprotektorok, melyek SAS-TEC protektorra cserélhetők
Eladó Női XXS (155 cm, 50 kg) Shox Tiana cordura nadrág 25.000 Ft-ért. Új ára 45.000 Ft volt.
1x volt asszonypajtin, de lapra vágtam az R1-et párszor egy jó kis hegyi szerpentinen és azóta nem akar motorozni
Van egy eladó női kesztyű is 5000 Ft, textil (Madbike) Női S méretnek felel meg M van beleírva.
Alpinestars tech 5 csizma eladó

45 méret

80000Ft

+36703734137
Forcefield protektor ing eladó!
Ár 70000Ft
Tel: 36703734137
Van valakinek HJC C70-es bukója?
A beépített napszemüvegnek van torzítása?
(A mostani bukómban is van lehatjható szemüveg, de az egy picit torzít, engem zavar.)
Eladó egy szezont (mínusz nyár, mert akkor egy hálós dzsekit hordtam) használt Bering Forcio dzseki.
Fekete-szürke, M-es méret (inkább vékonyabb alkatúakra jó).
45999 Ft (+ szállítás), Budapest.
Van valakinek infója a motardinn.com-ról?
Megbízhatóságra gondolnék leginkább, de más tapasztalat is jó lenne.
Csúszásos videó teszt ruháról ha erre rákerestek a legismertebb videómegosztó oldalon: MODEKA & MARUSHIN teszt
Akkor marad a teszkós zacsi.
Megkérdeztem tőlük, nem vízálló
Na a leírásba magyar nyelv nincs, így nem derült ki mennyire vízálló. Köszi!
Jól néz ki! Balesetmentes kilométereket...
Na megjött a topánka, egy számmal nagyobbat 46-ost rendeltem tökéletes a méret. Azt majd vallatásnál kiderül mit bír, az akciós lajosos...
Kacsaszalagot kifeldtem, én kérek suldigungot. Volt egyszer eláztam még úgy duksival a benyakúton nyerítettek mikor bementem fizetni, felültem a motorra alig láttam a gőzölgő blokktól, indításkor megvártam míg mind a kettő henger berottyant.
Amugyspec ez vizallo,es csak ez ment fel a labamra.

https://m.louis.eu/artikel/van...
Verkomoly hogy mukodik.
Na meg van teszkós acskó elfér zsebben!
Azt nem láttam én sem, szerintem így nem nagyon. De engem max menet közben ( kaphat el eső ) de leginkább akkor sem mert olyankor nem motorozok.
Pont tegnap néztem ezt a csizmát.. Jó áron van,, csak a leírásból nem derül ki , hogy vízálló lenne.
Néztem a mérettáblázatukat jó lesz szerintem, ha esetleg nem akkor cserélem. De csizmában ez a méret jó cipőben inkább az egyel kisebb. A nyári cordura is ez a márka tőlük, és marha jól bírja.
A Lajos nem arul anbyira szart,kerdes jo lesz e a meret.
https://www.louis.at/artikel/f...

Valakinek esetleg tapasztalata a csimmával...
Igaz már rendeltem egyet így majd lesz saját...
Sziasztok. Valaki használt már American Pro bőrruhát? Van tapasztalat? Köszi. Misi