Szivesen kollega. Szerintem te sem banod meg.
En most alkudozok egy bornadragra a karasnanal de kicsit ugy erzem alig fogom hasznalni, mert a 300 km/h-as idoszakomnak nagyjabol vege.
Az erdekes lehet mert az enyemben csak terdproti van ami allithato es a csuszo reszeken kevlar betet. Probaltam a kevlar szovesut de az eleg izzados volt..
Mit varrattal bele es hova?
Én is jobban szeretek bőrben motorozni.
Viszont ha van valami látnivaló ahol még sétálni is kell a célhoz, akkor el sem indulok a bőrnadrágban.
A kevlár farmernadrágomba varrattam plusz protektorokat, is esésnél is védett.
Sajnos kipróbáltam
Igazabol az esestol nem ved inkabb ha csuszol nem eg le azonnal a csontig a husod
Amiket en neztem videokat azon igen sokat szamitott milyen a farmer. Sajnos a komolyabb serulestol a bor sem véd meg de ott egy picit tobb a csuszofelulet vedelme.
Ezen agyaltam en is sokat de remeljuk a naptarban odebb van a vegpont
Köszi:) Az a helyzet, hogy nem is az ár a legfontosabb, hanem, hogy ne lógjon rajtam, mint tehénen a gatya. :) Na meg tényleg, az esésnél védjen azért.
Ár 30.000ft
Csak már ott tartanánk, hogy választanunk kellene melyik nadrágot vegyük fel.
Vagy lecsereled egy kevlarbetetesre vagy tojasmentesitesz
En most alkudozok egy bornadragra a karasnanal de kicsit ugy erzem alig fogom hasznalni, mert a 300 km/h-as idoszakomnak nagyjabol vege.
Megúsztam gond nélkül a "kalandot".
Az enyém kevlár szövésű, de tényleg melege van benne a tojásoknak
Mit varrattal bele es hova?
Viszont ha van valami látnivaló ahol még sétálni is kell a célhoz, akkor el sem indulok a bőrnadrágban.
A kevlár farmernadrágomba varrattam plusz protektorokat, is esésnél is védett.
Sajnos kipróbáltam
Amiket en neztem videokat azon igen sokat szamitott milyen a farmer. Sajnos a komolyabb serulestol a bor sem véd meg de ott egy picit tobb a csuszofelulet vedelme.
Ezen agyaltam en is sokat de remeljuk a naptarban odebb van a vegpont
39.990Ft -ért kínáljuk a Modeka Német cég tesztgyőztes kevláros farmerét.