en az ebayrol szoktam vasarolni elsosorban licites dolgokra mozdulok ra, s van kis okossag a licitnel, akkor lehet eselyed hozzajutni amit kineztel. en is dainese csimmat felaron vettem. nem uj de kozel uj. van jo dainese csizma egyebkent en se gondoltam volna, pl ez nekem bejott. s erdekes modon hatul kozepen van a zippzarja ami megkonnyiti a lefel vetelt
nezd azt hiszem van ra megoldas..az r6ot lecsereled egy tmaxra pl vagy amire akarod. s maris megoldottuk a problemat
de rendben ertem en ragaszkodsz a labujjaidhoz, asszem meg tudom erteni, legyen igy maradhat
viszont akkor nem lesz sidi vorticed es nekem se ami nagyobb baj sebaj marad a gagyi dainese
Kis segítségre volna szükségem!
Mivel csak nyári kesztyűim vannak, elkezdtem nézni magamnak négyévszakost (hosszabb túrákhoz). Elkapta a fantáziám a GORE-TEX anyag, és most egyre inkább azon vagyok, hogy ilyen legyen, viszont a Shox kínálata egyáltalán nem fogott meg.
- Hol érdemes nézni ilyet?
- Tényleg megérik az árukat, vagy ez inkább csak "úri huncutság"?
szerintem meg is vennem ha 44-45 korul lenne de igy az ujjaimbol le kellene vagni hogy jo legyen talan annyit nem er nekem
egyebkent latszik hogy volt rajta parszor de korrektnek tunik az allapota es az ara.
oruljunk neki hogy vannak akik "ára"alatt adjak el, masreszt az a SOS iras gondolom a surgossegre utal ebben az esetben ami talan megindokolja az 50%-os àrat..
Méretproblémám miatt..:-(Eladó a képen látható "új bukó"!( Egy kört mentem vele) Scorpion márka, németországi Louis-ban vásároltam egy hónapja, új modell! Számlás, garanciális!
Air-fit funkciós.szép forma stb..
Ár:32500Ft
Nekem is ilyen van(azaz már asszonynak) és utcai motoron használom nyáron, ha dolgozni jövök, stb. Most nemrég vettem egy ilyet helyette. http://mxmania.unas.hu/spd/650...
Ha nagyon motorozni megyünk persze beöltözök a bőrbe.
Csak a héten! Ingyen postával 18 k! XL
Üdv: Darázsgarázs
Dainese csizmát elfogadható áron,még nem láttam.Egy motoros cipő annyi,mint egy Sidi vertigo.
de rendben ertem en ragaszkodsz a labujjaidhoz, asszem meg tudom erteni, legyen igy maradhat
viszont akkor nem lesz sidi vorticed es nekem se ami nagyobb baj sebaj marad a gagyi dainese
Mivel csak nyári kesztyűim vannak, elkezdtem nézni magamnak négyévszakost (hosszabb túrákhoz). Elkapta a fantáziám a GORE-TEX anyag, és most egyre inkább azon vagyok, hogy ilyen legyen, viszont a Shox kínálata egyáltalán nem fogott meg.
- Hol érdemes nézni ilyet?
- Tényleg megérik az árukat, vagy ez inkább csak "úri huncutság"?
Köszi előre is!
van rozsdas fureszem
egyebkent latszik hogy volt rajta parszor de korrektnek tunik az allapota es az ara.
oruljunk neki hogy vannak akik "ára"alatt adjak el, masreszt az a SOS iras gondolom a surgossegre utal ebben az esetben ami talan megindokolja az 50%-os àrat..
42 es SIDI Vortice air eladó féláron!!!!!!!!!
2-3 x használtam talán teljesen újszerű állapotban.
Komárom. 30-86-99-527
!S:O:S!
Erről a csizmáról van valakinek tapasztalata,véleménye?
Köszönöm előre is.
http://www.aliexpress.com/item...
Air-fit funkciós.szép forma stb..
Ár:32500Ft
Telefon : 0670 246 71 50
http://mxmania.unas.hu/spd/650...
Ha nagyon motorozni megyünk persze beöltözök a bőrbe.