Üdv
Keresek férfi Dainese Racing kétrészes bőrruhát 48-as méretben, fehér-fekete-piros összeállításban Győr és környékén. http://www.fc-moto.de/epages/f...
Segít felpróbálni majd a ruhát, meg a sisakot. Egyébként már gondolkodtunk rajta hogy csinálunk egy ilyen akciót hogy .... na de mindegy hagyjuk, mert lehet hogy lesz akinél kiüti a biztit:D
eladó. 56-os méret, 90-110 kg közötti legényre. 175-185 cm között. cipzárak, tépőzárak jók, nem estem vele, 1 cipzárt az előző tulaj cserélt benne. nyeregszappan-méhviasszal ápolva. csak kp. fix 80 e ft. csak addig míg a kiszemelt meg van helyette.
sziasztok, nekem van egy ilyen suomy sisakom és sajnos elveszett róla a plexi takaró, azért irtam ide hogy hátha tud itt valaki segíteni, hogy lenne valakinek ilyen esetleg vagy valami leharcolt sisak amit már nem használ de ez a takaró még jó lenne rajta, a segítséget előre is köszönöm.
Barátnőmnek van egy 42-es bőrruhája és mindenhol jó rá, az összes protektor jó helyen van és szorosan ahogy kell, kivéve a kabát ujjának hossza. Az sajnos rövidebb mint kellene pár centivel.
Létezik erre valamilyen megoldás? Ismer valaki olyan szabót aki bőrruhával foglalkozik? Budapest és környéke lenne ideális.
Eladó kiváló állapotú, szakadás és csúszásmentes 56-os méretű Winter motoros bőrkabát. Ára: 10 000 Ft. Érdeklődni telefonon: 0630/5737783 vagy email: fflooty@freemail.hu
...és a meglepetés bukósisak teszt nem más, mint... :D
Most mit mondjak? Az "anyag" szinte vágatlan, hogy minden másodperc, amit átéltem vele, a Tietek is lehessen! :D
FIGYELEM! Ezt a részt nem szabad komolyan venni! ;)
80.000 Ft ami minimálisan alkuképes.
Az alábbi hirdetéshez tartozik!!