Adott 2 sisak: Givi Sniper és egy Nitro N-PSI. Nem tudok dönteni! A Givi napszemüveges meg mosható belső. Kb. 40e. A Nitro napszemüveges és mosható belső és még arcpumpás! Ez 30e akciósan. Ami nekem fontos lenne, hogy ne menjen szét 2 év alatt és a szélzaj ne legyen nagy 150-nél sem.
"db esőruha az eggyik overál mérete xl-es jó állapotban,a másik m-es az kétrészes kapucniva fényvisszaverő csíkokkal jó állapotban,posta oké.5eft/db.Érd:zolimotor@gmail.com
A talpbetét hossza 28.5cm hosszú.
Kb egy mérettel érdemes nagyobb csizmát nézni mint az utcai cipőid.
Nálam több méretű csizmát tudsz felpróbálni.
Valamelyik csak jó lesz.
Yamaha gyári motoros ruházat extra akcióban!
Női motoros pulóver 25.000Ft helyett: 9.990Ft-ért! A pulóver a Yamaha hivatalos ruházati terméke.
Telefon: 0670 246 71 50 www.darazsgarazs.hu
Ha már megtisztel valaki a bizalmával és felül mögéd, igyekezz vigyázni rá!
Minőségi női motoros ruházat a Darázsgarázs motoros boltban! www.darazsgarazs.hu
Ez a termék XL, XXL méretekben elérhető! Az hogy mi van egy sisakra írva centiben, az csak irányadó szabad legyen, tekintve hogy ezek csak számok! Sokféle sisakot tudunk neked az üzletben mutatni ami megfelelhet az igényeidnek, de érdemes mindig felpróbálni és időt tölteni a termékben. Saját magam van amiből XS-et hordok, van amiből S-méretet és van M-es sisakom is. Mindhármat gondosan választottam és megfelelő méretűek. Ezért nem szabad méretezésből kiindulni. Támpontnak persze megfelelő. Az általad írt SM centiben 57 cm . A sima M méret : 57-58cm. Ha bármilyen kérdés felmerül, természetesen szívesen segítünk.
Láttam az oldalon ezt a sisakot! Kérdésem az volna, hogy milyen méretekben elérhető még a termék? és ehhez kapcsolódóan mekkora fejkörméretek vannak? sm vagy m talán az én fejem! Ezek hány cm-t jelentenek ennél a sisaknál?
Engem is érdekelne ha megvan még! Tudnál mondani egy talphosszt (kék) meg azt hogy az hogyan értendő, vagy hogyan tudom megmérni, hogy nekem mennyi! Köszi!
186/75 Alpinestars 52 tokeletes vagy ha koltenek ra az 54est hibatlanra lehetne szabni. De nincs kivetni valom az 52re sem. Ez a dainesere nem mondhato el esetemben.
Sziasztok!
Nincs valakinek tapasztalata melyik márkának van olyan egyrészes bőr ruhája aminek a szabása magas-vékony emberre való (kb 190-85)?
Vagy egy nagyobb méretből aminek a hossza jó de minden más mérete 120kilos emberre való lehet faragni annyit (pl Cölöp művek)?
Adott 2 sisak: Givi Sniper és egy Nitro N-PSI. Nem tudok dönteni! A Givi napszemüveges meg mosható belső. Kb. 40e. A Nitro napszemüveges és mosható belső és még arcpumpás! Ez 30e akciósan. Ami nekem fontos lenne, hogy ne menjen szét 2 év alatt és a szélzaj ne legyen nagy 150-nél sem.
Válaszotokat előre is köszönöm!