Attól függ mire akarod használni.A közismert márkákkal nem lehet mellélőni.
Nem a hát és has részről van a különbség hanem a hasításkor a külső oldal a jobb minőségű ergo drágább a belső hús felöli oldal a keményebb merevebb darabok.Ezeket ülőgarnitúra,cipő gyártására használják ruhára nem jellemző csak az olcsóbb kategóriánál.
Na tehát bemész a boltba felpróbálod és ha kényelmes,passzentos meg megfelel az ára akkor megveszed és használod.Berik,arlen,spyke,stb nevesebb gyártókkal nem lehet mellélőni.
Bőrruci vásárlását tervezem, de tapasztalat hiányában döntésképtelen vagyok .
Nem mondom, hogy az ár nem számít, mert az is fontos tényező, de nem találok olyan minőségre vonatkozó véleményt, ahol részletezve lenne, hogy xy elnevezésű ruci miért jobb, mint egy másik. (márkától függetlenül)
Volt írás arról, hogy kengurú, vagy marhabőr. És ha marha, az sem mindegy, hogy a bőr a hasáról, vagy hátáról van. Tejelő vagy nem tejelő .
Érdekelne a vélemény, tapasztalat
Várom az ötleteket
Köszi
Tehát, eladó Spool ruha, kb. két éve nem viseltem, egy takarítás ráfér, de nem büdös, nem sérült, hálós a belseje, ütésre keményedő protikkal, titánium vállkoptató, perforált. XXL méret, én 194 magas vagyok és 120 kiló, pocakban sajnos kinőttem, és amúgy is kisebb emberre való.
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
Hívj fel segítek!
Szia KillBill.