Én sajna megváltam a vastól is meg minden mástól(kivéve az alpin gerincprotit, amit Te is árulsz, de az meg jó síelni...).De most nézegetem ezt a Kawa ZX1000SX-et és lehet, hogy eladósodok megint pár évre...
basszus, olyan régen már? Igen, nyári csizma, mostanság fogom először felvenni. Sajna nem megyek annyit amennyit szeretnék, tavaly összesen 3500km ment a mociba, így a csizmába is
Cölöp úr szerint (aki a hazai rucijavítás Mozartja) a dainese mindent üt. Gondolom nem rosszabbak a japán cumók sem (Kushitani, RSTaichi...) De való igaz: fel kell próbálni és a nevesebb gyártók cuccaiból megvenni a megengedhető legdrágábbat. A japán cumók biztos kobei marhából készülnek...
Szewa bear! engem érdekelne az a spoon bőrruha:)
kérdés! én 183magas vagyok és 105kilo:) mennyire valószinü hogy jó rám és nem lóg?:D esetleg valami alternativ elérhetőség?
Honnan lehetne beszerezni Berik bőrcucchoz a protikat? mert a naciba az egyik eléggé betegesen fest... (Csípőrész) és már tuti nem látja el a funkcióját ha baj van. Ne legyen de azért jobb érzéssel töltene el ha olyan lenne mint a másik oldal.
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL,Rizla+Gp L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
A sisak hélya miatt "számít" a gyártási év, de ha belegondolsz: Legyártják a sisakot, felteszik a halyóra/repülőre, elküldik a boltoknak, beteszik a raktárba... Ígyis eltelik egy jónéhány hónap/ akár év is.
Ha tök új, még bőven-bőven belefér!
Szevasztok! egy olyan kérdésem lenne hogy mennyire számít egy sisak gyártási éve?lenne egy sisak amit meg szeretnék venni és 2009év végi de egy percet sem volt használva.még a plexi fólia is fent van.vélemény esetleg?válaszotok előre is köszi!
Nyersbőr szín, talpán még a gyári festék!
Budapest, Székesfehérvár, Enying vonalon megnézhető. Utánvéttel is adom.
http://kepesmotor.hu/motoros_c...
A telefonom és az emailem is rajta van az adatlapomon, de +36309396943 a számom.
kérdés! én 183magas vagyok és 105kilo:) mennyire valószinü hogy jó rám és nem lóg?:D esetleg valami alternativ elérhetőség?
Honnan lehetne beszerezni Berik bőrcucchoz a protikat? mert a naciba az egyik eléggé betegesen fest... (Csípőrész) és már tuti nem látja el a funkcióját ha baj van. Ne legyen de azért jobb érzéssel töltene el ha olyan lenne mint a másik oldal.
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL,Rizla+Gp L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Ha tök új, még bőven-bőven belefér!
Motoros pólók, egyedi kiegészítők.
A szerkesztővel elkészíted magadnak (rengeteg mintából tudsz választani), megrendeled, és 1-2 nap múlva viszi a futár!
Első osztályú minőség!
www.motoros-polo.hu