Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó a képen látható UVEX V1 bukósisak!
L-es méret, fekete alapon lángnyelves!

ÚJJJJJJJJJJJ!

Féláron eladó!

Uvex V1 bukósisak, új! Kevlár-karbon kompozit sisakhéj. Zárt versenysisak dupla "D" gyűrűs versenyszíjjal. High-tech antibakteriális kivehető, cserélhető és mosható bélés. UV-A-B-C álló Supravision sötétített plexi párosodásgátló rendszerrel, amely háromszoros teszt győztes a három legjelentősebb német szaklap tesztjei alapján (ADAC, Motorrad, Motorrad Reisen és Sport). Gyorsan levehető plexicsatlakozás. Cool-Max szellőzőrendszer. ECE R 22.05 EU. minősítés. 1390 g. M-es méret. Bolti ára 86.000 Ft.
Bogárhálóval.

Ára: 50 000,- Ft
ÚJ! Berik sisak! XXL-es 23 000.- Ft

Eladó a képen látható BERIK motoros bukósisak! ÚJ!

XXL-es méret!

Ára 23 000,- Ft

Eredeti árának a fele...
ÚJ! Forma Raptor Cross csizma, KÉK 40,41,42-es

Eladó ÚJ!
Forma Raptor Cross csizma, kék színben! (van pirosban is... 42, 39-es méretben)
Összesen 4 db.
Méretek:
2 db 40-es méret
1 db 41-es méret
1 db 42-es méret

Cross, bőr
Drytex vízálló

Az eredeti 50 ezer forint helyett most csak 29 000,- Ft
Eladó ÚJ!
Forma Raptor Cross csizma, PIROS színben! (van kék is... 40, 41, 42-es méretben)
Összesen 2 db.
Méretek:
1 db 39-es méret
1 db 42-es méret

Cross, bőr
Drytex vízálló

Az eredeti 50 ezer forint helyett most csak 29 000,- Ft
ÚJ! Shoei Raid 2 világos ezüst szín XS-es méret
ÚJ! Shoei Raid 2 fekete XL-es méret

RAID II, a mindentudó túrasisak - AIM héjszerkezet: organikus üvegszál + klf. összetett rétegek ettől rendkívül könnyű és ütés-elnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sűrűségű, optimális biztonságot nyújt - CX1V pinlock plexi: teljesen pára mentes és széles látószöget biztosít, torzítás mentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik - Dupla "D" gyűrű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik - Az M-es sisak súlya csak 1360 g +- 50g. - Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható - Szellőzés: Összetett ventilációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások lent a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül - Aerodinamika: Áramvonalas héj, hátul integrált spoilerrel, hogy gyorsabb haladás közben stabilizálja a sisakot. - Vásárláskor automatikusan jár a sisakzsák - "B" típusú orrvédő és X8 típusú bogárháló opciós tartozék - Arcpárnák klf. méretben kaphatók - Zajcsökkentő szett jelentős mértékben kiszűri a külső zajokat - Tervezd meg saját különleges bukósisakodat a 8 különböző színű plexi valamelyikével

Eredeti ára 86,- ft volt, én ennek a töredékéért

50 000,- Ft-ért eladom!
Eladó!
Motoros, cordura kabát, használt, L-es méret
Eladó a képen látható HASZNÁLT, cordura dzseki, L-es méret.
színe: kék - fehér - fekete

CE könyök, váll protektorral rendelkezik. Hátprotektornak, természetesen meg van a helye, de nincs benne hát protektor.
Frissen tisztítva.
Egyedi megjelenés.

Racing sport, PRO SPORTS Hein Gericke márka, tehát jó minőség!

Ára: 19 900,- Ft (alku képes)

Üdv KillBill
Eladó a képen látható ÚJ Hein Gericke NŐI motoros kabát. fényvisszaverőkkel, CE protektorokkel.
van benne könyök, váll és gerinc protektor
kivehető béléssel. Zsebei cipzárral zárhatóak
Hossza: 64 cm
Mellkas szélesség, hónaljtól-hónaljig: 52 cm
Dereka szűkíthető.
Mérete: 40-es ez is van bele írva, de szerintem 38-asra is jó... (nekem is kényelmes és én 38-as méretű vagyok)

Ára: 25 000,- Ft
Eladó:
Motoros eső kabát kék/fekete Proof M/L méret
Újszerű. Egyszer volt rajtam!

Színe fekete/kék. M/L méret.
"PROOF" felirattal, fényvisszaverő elemekkel.

Erős anyagból van, nem az a gyenge, egyszer használatos...

Méretek:
Váll szélesség: 50 cm
Kar hosszúság: 64 cm
Teljes hossz: 75 cm
Mell szélesség: 53 cm x 2
Derék: 42 - 51 ig tágul x 2
Csípő szélesség: 55 cm x 2

Ára: 4 500,- Ft
Eladó:

4 x Használt fekete, zárt bukósisak S-es NEXO
Eladó a képeken látható bukósisak.

Németországban vásárolt, Nexo márkájú, zárt sisak. S-es 56-os, fekete.
1390g + - 50 g

4 x volt használva, tiszta!
Annyi baja van, hogy a nővérem leejtette. Két helyen le van pattogva a festék, de ezen kívül semmi baja. (a sisak legtetején, illetve a sisak plexis részének az alsó részén jobb oldalt)

Ára: 20 000,- Ft (alku képes)

Üdv KillBill
Az ára lemaradt: 19 000,- Ft
Eladó!

4x használt motoros csizma, újszerű 40-es
Németországban vásárolt: Drytex Ciskara

Még csak megtörve sincs. Lemostam, lefotóztam, remélem minden jól látható. A képeken a talpi felület kicsit vizes még...
Protektoros, bőr motoros kesztyű M-es ÚJ!

Ára: 8 000,- Ft
Eladó a képen látható használt, de nagyon jó és szép állapotban lévő nitro márkájú, cordura motoros kabát.
Váll, könyök és gerinc protektorral rendelkezik.
Kivehető belső béléssel.

Ára: 15 000,- Ft
Menő póló az IGAZÁN parasztoknak :)

Fekete színű póló, „Paraszt” felirattal és traktor szimbólummal a mellkasán. Ideális ajándék a főnöködnek, haverodnak, testvérednek, pasidnak, stb :)) L-es méret. Teljesen új!
Ár: 1500 Ft
Ha előre utalsz, a postát én állom!

Érd: tyt001@freemail.hu ; 70/6199777
ELADÓ Új, bőr motoros kesztyű! ILYEN JÓT ENNYIÉRT?

Schoeller sport kesztyű, Keprotec kevlár protektor, mérete: XXL/12. Elképesztően kényelmes! Eredetileg Shox Suzuka kesztyűm van, azzal össze sem hasonlítható sem minőségben, sem kényelemben!
Teljesen új, sosem használt. Méretprobléma miatt eladó (nagy rám). A postát én állom!

Ár: 11.990 Ft
Ennyiért ilyen jó kesztyűt sehol nem kapsz!

Érd: tyt001@freemail.hu ; 70/6199777
sok volt a nő
eladó diadóra cross ruha(nadrág és mez) L-es méret(kék-fehér)
szacsomotor@freemail.hu
Trehányság, vagy sok volt a pia......
Na mindjárt küldöm.....
igen az királyság lenne, mert elhagytam
Nincs mitt, ha kérdésed van IRJ
Köszi!
Emil címre a kordurás varrós számot?
Milyen számot?
Eladó Shoei XR-1000 "M" méretben:

http://www.kepesmotor.hu/zart_...