Eladó a képen látható UVEX V1 bukósisak!
L-es méret, fekete alapon lángnyelves!
ÚJJJJJJJJJJJ!
Féláron eladó!
Uvex V1 bukósisak, új! Kevlár-karbon kompozit sisakhéj. Zárt versenysisak dupla "D" gyűrűs versenyszíjjal. High-tech antibakteriális kivehető, cserélhető és mosható bélés. UV-A-B-C álló Supravision sötétített plexi párosodásgátló rendszerrel, amely háromszoros teszt győztes a három legjelentősebb német szaklap tesztjei alapján (ADAC, Motorrad, Motorrad Reisen és Sport). Gyorsan levehető plexicsatlakozás. Cool-Max szellőzőrendszer. ECE R 22.05 EU. minősítés. 1390 g. M-es méret. Bolti ára 86.000 Ft.
Bogárhálóval.
Eladó ÚJ!
Forma Raptor Cross csizma, kék színben! (van pirosban is... 42, 39-es méretben)
Összesen 4 db.
Méretek:
2 db 40-es méret
1 db 41-es méret
1 db 42-es méret
Cross, bőr
Drytex vízálló
Az eredeti 50 ezer forint helyett most csak 29 000,- Ft
ÚJ! Shoei Raid 2 világos ezüst szín XS-es méret
ÚJ! Shoei Raid 2 fekete XL-es méret
RAID II, a mindentudó túrasisak - AIM héjszerkezet: organikus üvegszál + klf. összetett rétegek ettől rendkívül könnyű és ütés-elnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sűrűségű, optimális biztonságot nyújt - CX1V pinlock plexi: teljesen pára mentes és széles látószöget biztosít, torzítás mentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik - Dupla "D" gyűrű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik - Az M-es sisak súlya csak 1360 g +- 50g. - Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható - Szellőzés: Összetett ventilációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások lent a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül - Aerodinamika: Áramvonalas héj, hátul integrált spoilerrel, hogy gyorsabb haladás közben stabilizálja a sisakot. - Vásárláskor automatikusan jár a sisakzsák - "B" típusú orrvédő és X8 típusú bogárháló opciós tartozék - Arcpárnák klf. méretben kaphatók - Zajcsökkentő szett jelentős mértékben kiszűri a külső zajokat - Tervezd meg saját különleges bukósisakodat a 8 különböző színű plexi valamelyikével
Eladó!
Motoros, cordura kabát, használt, L-es méret
Eladó a képen látható HASZNÁLT, cordura dzseki, L-es méret.
színe: kék - fehér - fekete
CE könyök, váll protektorral rendelkezik. Hátprotektornak, természetesen meg van a helye, de nincs benne hát protektor.
Frissen tisztítva.
Egyedi megjelenés.
Racing sport, PRO SPORTS Hein Gericke márka, tehát jó minőség!
Eladó a képen látható ÚJ Hein Gericke NŐI motoros kabát. fényvisszaverőkkel, CE protektorokkel.
van benne könyök, váll és gerinc protektor
kivehető béléssel. Zsebei cipzárral zárhatóak
Hossza: 64 cm
Mellkas szélesség, hónaljtól-hónaljig: 52 cm
Dereka szűkíthető.
Mérete: 40-es ez is van bele írva, de szerintem 38-asra is jó... (nekem is kényelmes és én 38-as méretű vagyok)
Eladó:
Motoros eső kabát kék/fekete Proof M/L méret
Újszerű. Egyszer volt rajtam!
Színe fekete/kék. M/L méret.
"PROOF" felirattal, fényvisszaverő elemekkel.
Erős anyagból van, nem az a gyenge, egyszer használatos...
Méretek:
Váll szélesség: 50 cm
Kar hosszúság: 64 cm
Teljes hossz: 75 cm
Mell szélesség: 53 cm x 2
Derék: 42 - 51 ig tágul x 2
Csípő szélesség: 55 cm x 2
4 x Használt fekete, zárt bukósisak S-es NEXO
Eladó a képeken látható bukósisak.
Németországban vásárolt, Nexo márkájú, zárt sisak. S-es 56-os, fekete.
1390g + - 50 g
4 x volt használva, tiszta!
Annyi baja van, hogy a nővérem leejtette. Két helyen le van pattogva a festék, de ezen kívül semmi baja. (a sisak legtetején, illetve a sisak plexis részének az alsó részén jobb oldalt)
Eladó a képen látható használt, de nagyon jó és szép állapotban lévő nitro márkájú, cordura motoros kabát.
Váll, könyök és gerinc protektorral rendelkezik.
Kivehető belső béléssel.
Fekete színű póló, „Paraszt” felirattal és traktor szimbólummal a mellkasán. Ideális ajándék a főnöködnek, haverodnak, testvérednek, pasidnak, stb :)) L-es méret. Teljesen új!
Ár: 1500 Ft
Ha előre utalsz, a postát én állom!
ELADÓ Új, bőr motoros kesztyű! ILYEN JÓT ENNYIÉRT?
Schoeller sport kesztyű, Keprotec kevlár protektor, mérete: XXL/12. Elképesztően kényelmes! Eredetileg Shox Suzuka kesztyűm van, azzal össze sem hasonlítható sem minőségben, sem kényelemben!
Teljesen új, sosem használt. Méretprobléma miatt eladó (nagy rám). A postát én állom!
Ár: 11.990 Ft
Ennyiért ilyen jó kesztyűt sehol nem kapsz!
L-es méret, fekete alapon lángnyelves!
ÚJJJJJJJJJJJ!
Féláron eladó!
Uvex V1 bukósisak, új! Kevlár-karbon kompozit sisakhéj. Zárt versenysisak dupla "D" gyűrűs versenyszíjjal. High-tech antibakteriális kivehető, cserélhető és mosható bélés. UV-A-B-C álló Supravision sötétített plexi párosodásgátló rendszerrel, amely háromszoros teszt győztes a három legjelentősebb német szaklap tesztjei alapján (ADAC, Motorrad, Motorrad Reisen és Sport). Gyorsan levehető plexicsatlakozás. Cool-Max szellőzőrendszer. ECE R 22.05 EU. minősítés. 1390 g. M-es méret. Bolti ára 86.000 Ft.
Bogárhálóval.
Ára: 50 000,- Ft