Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SOS eladó ASHMAN Bőrnadrág. Jó állapotban van! XL méret. Kb 170-180cm magas,80-90 kg-os emberkére jó!

30/2055839
Ez meg pont úgy néz ki mint az új, teljesen karcmentes és fullosan rendben van. Én nullásan akarok kiszállni belőle, mert ennyiért vettem, de közben egy másik vonalon szereztek nekem egy FLM-et, ami jobban rám való (56-os) és csak ezért adom el. Hidd el, magamnak nem vennék valami vackot! Egyszerűen így jött ki. Aki megveszi nagyon jól fog járni vele.
Igen, csak az enyém új!

Az eredeti ára 400 EUR vagy talán egy picivel fölötte!
Nekem is ilyen ruhám van!

Nagyon szeretem!
Nagyon jó minőség!

Egyébként meg badarság elkótyavetyélned ilyen kevés pénzért!
De te tudod.
Egyébként, tényleg szép állapotban van!
Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kikérni. Sisak vásárlás előtt állok és ezeket néztem ki:
http://www.worker-moto.hu/977/...
http://deltawebaruhaz.unas.hu/.

..

A worker-ről nem találtam infókat (sharp teszten nincs is ilyen gyártó ?!), a Duchinni, szerintem egy a piacon régóta jelen levő márka (a fenti típus 4 csillagot kapott a sharp teszten).
Olyan 20 ezer körül nézelődöm. A beépített napszemüveg szerintem hatalmas ötlet. Tudom, hogy fel is kell próbálni, mert a biztonság mellett a kényelem is fontos.

Esetleg ha ajánlanátok ebben az ár kategóriában más bukót azt is nagyon megköszönném!

Üdvözlettel:
Sgab
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL,Rizla+Gp L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Eladó egy Kawa Monster, M-es felső!
Ár 16000Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
Kicsi kavarodás miatt van egy eladó alig használt bőrruhám magas embereknek. Hein Gericke 58-as (190cm és fölött), teljesen újszerű, gyönyörű bőrrel, tiszta mint a patyolat. Részletek itt: http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

AJÁNDÉK ÁRON (itt hirdet valaki 80e-ért ugyanilyet más méretben, nálam 33e ft). Én vagyok a képen 193cm-emmel, vékony testalkattal.

Dobok pár képet, hogy lássátok nagyobb felbontásban is. Tényleg kifogástalan! Üdv, Ratesz
eladó 56 os ruci
link:

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Sziasztok!
Keresnék Shox s-es kabátot!Ha valakinek van használt és megszeretne válni szóljon!
Előre is köszi
szia!

Azért javasoltam az alább írt üzleteket, mert nekem mostanában nem jön áru, max egy hónap múlva...
De nézegettem a neten,
pk:
http://plaza.unas.hu/plaza_art...

Ez nem rossz és olcsó is!
Nekem jobb minőségűek szoktak lenni, de mint mondtam, sajnos most nincs, mind elkelt!
Ha addig valahogy még sem vennél, szólj...

Üdv Kill.
hát 1-hét nem gond és mennyiért tudnál és milyen fajtát zsar szivacsot nem akarok kellene vál,könyök,térd védö spool ruhám van ha kell a benne lévö szám megmondom azt is email nicknév@tonline köszönöm
Szia. Elvileg az én sisakom olyan: HJC IS 16
Itt találsz róla leírást.
ÚJ motoros csizma: Forma Aero kék 41-es

Ára: 20 000,- Ft
Hello!
Érdeklődnék, hogy megvan e még a három színű börruha.
Esetleg kesztyű és csizma van e hozzá.
Képet tudnál e küldeni.
Köszi
Arlen Ness Új motoros férfi kabát, 58-as, bőr.

Full protektoros!
Ára: 43 000,- Ft
HJC FS-10 fekete bukósisak ÚJ! XXL-esméret

Ára: 40 000,- Ft
ÚJ! Shoei Raid 2 fekete XL-es méret és egy db szintén új XS-es ezüst színű.

Ára: 45 000,- Ft/ db
Szia!

Bármelyik motoros boltba kapsz ruházatba való protektort.
pl: Louis, Biker's 13, Karasna, Shox stb...
Sőt akár én is tudtam volna neked adni, de már más elvitte...
Rendelek újabbat, de feltételezem, neked most kell!

De,a vaterán valószínű, le tudsz vadászni olcsóbban is, mint a fent említett boltokban lenne... olcsósági sorrend: Biker's 13, Louis, Shox, Karasna...
Oké!

Ez így nagyon jó lenne!
BŐR RUHÁBA KERESEK PROTEKTOROKAT VAGY 1 ÖTLET HOL LEHET VENNI esetleg jó e bele a protektor mellény, nadrág
Hali!
Ha minden igaz,jövő hét csütörtökön,azaz 26.-án megyek Pestre,és akkor előtte hívlak,hogy egyeztetessünk a próba miatt.
Előre is köszi!
Üdv.:Zsolt.
helló olyan bukósisakot keresek aminek az oldala belül ugy van kiképezve hogy szemüveget lehessen betolni a bukó és a halánték között. xl es 60 cm köszi a segitséget..
Szia!

A próba oké, természetesen, de én mostanában nem igazán járok a Balaton irányában.
Budapesten tudunk találkozni, ha egyeztetünk.
Ne haragudj, de most a munkám eléggé ideköt!

Ha jó neked így valamikor, természetesen szólj, és megoldjuk.
De postázom is ha kell, csak ügye akkor ott a bibi, hogy nem próbáltad...
Az ide-oda postázgatás, meg elég macera...

Üdv KillBill.
Hali KillBill!
Érdekelne a női Racer M-es kesztyű!Vásárlás előtt mindenképpen szeretném felpróbálni.Balatonfüredi vagyok,van valami ötleted,hogyan tudnánk megoldani a próbát.
Előre is köszi!
Üdv.:Zsolt.