Sziasztok!
Van egy eladó Arlen Ness G-2126 motoros verseny kesztyűm.
S-es méretben. Bőr, protektoros.
Kék/fehér/ezüst/fekete szín összeállítás.
Eredeti ára: 29 900,- Ft.
Én eladásra kínálom: 19 500,- Ft-ért.
Ha valakit érdekel, a reglapomon megtalálja az elérhetőségemet.
"Az LS2 sisak egyetlen baja ez a folyamatosan fellazuló műanyag plexi-konzol volt (mindkét oldalon), amit végülis nem egy nagy mutatvány meghúzni egy csillaggal, viszont ha (többször is) elfelejted, akkor azt garantáltan eszedbe juttatja a kupak, akár menet közben is: ahogy azt velem tette. Szerencsére nem volt nagyon kellemetlen a szitu, amikor hirtelen leszakadt a "fél plexi", mert lakott területen belül mentem, de nagyobb tempónál lehetett volna "cikibb" is a mutatvány. Pont a nagy sebesség okozta a "lazulást", amikor a szél rángatta a szellőzés vagy párásodás miatt résnyire nyitott rostélyt."
Ez egyedi eset lehet vagy ez jellemző minden 40 ezer körüli LS2 sisakra?
Shox Mondial M-es, tökéletes állapotban!
Ára FIX 30.000 Ft, postával 32.000 Ft.
Meg van egy Sidi Vertebra csizma 42-es, 20.000 Ft-ért, a képen látható sérüléssel, abszolút nem vészes, a talpa nagyon minimálisan van megkopva (ahogy a képen is látszik).
Ha mind a kettőt elviszed, akkor 45.000 FT!
Sürgős lenne!
Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
36-os Női túra csizma 3X volt használva.
Ár:15000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu
Ui! Ha jobban megnézed a vaterán lévőt, látod hogy 2 különböző csizmáról van szó! A csizmám anno (kb 2 éve) 40eft volt, az a csizma fénykorában a 30at sem rugdosta alulról...
De rádbízom
Én megmondom őszintén, nekem nem kenyérre kell a pénz, így 8ért nem adom oda. Ebből az árból max a postát veszem át (1690) a salyát terhemre!
Vagy akkor marad a kék, hibátlan...
Talpa tökéletes, a bal csima belső felén egy 4-5cm-es felületi szakadás (a vízet nem ereszti át).
Szerezni nem tudok,de a Fokt motor forgalmazza a a Shark bukókat!
Ja,és a Honda Szallerbeck,de szerintem ők a Fokt partnerei!
Használt nem hiszem,hogy van!
Van egy eladó Arlen Ness G-2126 motoros verseny kesztyűm.
S-es méretben. Bőr, protektoros.
Kék/fehér/ezüst/fekete szín összeállítás.
Eredeti ára: 29 900,- Ft.
Én eladásra kínálom: 19 500,- Ft-ért.
Ha valakit érdekel, a reglapomon megtalálja az elérhetőségemet.
További szép napot.